Накладки за е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Накладки
changethegame написа:такаче помислете си какво купувате, защото в BG повечето маркови части нямат нищо общо с марката...
Ааааа за FERODO RACING мисля , че Не си прав !!!!

На 100 % са си маркови ...За другите нароили се марки незнам .
- grayscale
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i touring '96
Незнам райсърски ли са ,кви са,ама и аз турих Феродо и пишмян станах. Срам ма е да скоча на кучките яката,че хората се обръщат и явно с изненада виждат, че туй де минава не е Москвич
101% не са ментаци щото сервиза, в който си потягам каручката е представител на Ferodo и Esso. Масълцето явно си е истинско и нямам оплаквания, обаче накладките са си оригинално като шмиргел мамито им(както и повечето форумци казват)...
Напролет ще ги сменя с нещо по-читаво. Да ги покарам още малко да не стават хептен зян

101% не са ментаци щото сервиза, в който си потягам каручката е представител на Ferodo и Esso. Масълцето явно си е истинско и нямам оплаквания, обаче накладките са си оригинално като шмиргел мамито им(както и повечето форумци казват)...
Напролет ще ги сменя с нещо по-читаво. Да ги покарам още малко да не стават хептен зян

Накладки
Чакай сега , FERODO RACING и FERODO са две различни неща.Аз имам предвид FERODO RACING
(а от тях има серия която е по скоро тунинг - DS Perfomans ) чиито цени са поносими .А качеството е много много добро.
Известно ми е, че от FERODO има много недоволни клиенти.....

Известно ми е, че от FERODO има много недоволни клиенти.....

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Странно, на купето изтърках 2 комплекта най-обикновено Феродо за 55 лв., на жена ми колата е с Феродо, на брат ми също и никакви оплаквания нямам... Така или иначе, както съм писал много често ОТ ОПИТ, точно от накладки не трябва да се пести. Разликата от 20 лв между МЕНТЕкс, РЕМСА и останалите боклуци и Текстар, АТЕ не е никаква за част, която се сменя сравнително рядко...
Never mistake motion for action...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Space написа:Къде продават АТЕ, някой знае ли сайт цени и тн?
Скоро купувах АТЕ предни от Auto Help, 46лв. с отстъпка.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
ако още не си си купил и можеш да изчакаш до 29 септември когато се прибирам в БГ мога да ти продам ЕВС greenstuff за 100 лв (бях ги взел за 325цата но след като сложих 330 апарати и дискове са ми излишни)

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
oxam написа:ако още не си си купил и можеш да изчакаш до 29 септември когато се прибирам в БГ мога да ти продам ЕВС greenstuff за 100 лв (бях ги взел за 325цата но след като сложих 330 апарати и дискове са ми излишни)
Тия направо са за мен

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2