Спешна помощ - избор на БМВ от Германия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
redkit написа:Мисля че за този въпрос ние не можем да ти помогнем ,най-малкото нямаме престава за колата(на живо си е друго ) .Много хора ще ти кажат-ако ще даваш толкова пари си го купи от тук ще ти излезе по евтино ДА а ма НЕ.И тук има много по хубави от твоята която мислиш да си купиш но не са евтини ,но има Е36 за по 4500 лв. -като си го купиш освен да го държиш в гаража и да се хвалиш че имаш Е36 друго няма да можеш![]()
![]()
![]()
И аз си го внесох от вън и дадох малко повече,за това виж колата и си прецени сам да ли си струва парите.НЯМА ХУБАВО И ЕФТИНО ,ако спестиш някоя хилядарка ще ти излезе после през носа –най вече с наш те майстори повечето от които нищо не разбират -представи си кво те чака
Всеки си има право на мнение. Във всеки случай със сигурност мога да ти кажа, че няма дилър, който да предложи за такава кола повече от 7-8 % от цената й за нова!
През първите няколко години обезценката, която прави дилъра, може да стигне даже до 15% годишно за кола в добро състояние. Всеки нов модел сваля още оценката. Минимумът, който сваля всеки дилър на година за клиента, е 6-7% от цената! Първата година колата губи най - много, а с всеки нов модел нараства бъйбек интереса и цената на изкупуване перманентно пада!
Като, разбира се, цената, предложена на клиента е нещо твърде относително. Отива някой с едно Е36 и казва: "Добър ден! Ко си купя от вас една бронирана седмица, ще ми изкупите ли тройката?"
"Ма разбира се!"-казват му те - "Даваме ви 10 000 Евро за нея!"
А тя може да не струва и две.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2