E36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Много са и това е хубаво, щото значи че цената на подръжката ще пада. Е малко е кофти за псевдо "гъзарчетата", които смятат че като имат БМВ Е36 представляват нещо "по-така". За тяхно съжаление нещо по-така са били първите им собственици в Европа преди 15 години и то не за друго а защото са можели да си позволят да си купят ново БМВ а не нов голф.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
ся кво,стана проблем,че има много 36-и?
значи по-добре е само фв да има по улиците,а не бмв!и съборите щяха да са с по 50-60 коли!
или проблема е че някои искат да се отличават със своята 36-ца,а сега като са много не им минава номера!
не им слагайте мрежички,сини габарити,фешън стопове,прагчета,ауспусчета,стелки с пламъци.. и т.н.
да еба мама му,колко приятели навих да земат бмв и вече съжалявам!заприличаха на астри и голфове....
значи по-добре е само фв да има по улиците,а не бмв!и съборите щяха да са с по 50-60 коли!
или проблема е че някои искат да се отличават със своята 36-ца,а сега като са много не им минава номера!
не им слагайте мрежички,сини габарити,фешън стопове,прагчета,ауспусчета,стелки с пламъци.. и т.н.
да еба мама му,колко приятели навих да земат бмв и вече съжалявам!заприличаха на астри и голфове....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Наистина станаха много е36ците
Отидете в някоя автокъща и се засгледайте, че всяко второ БМВ е е36ца
Работата е там, че тези БМВ-та са на сравнително поносима цена за българина. Отделно доста младежи искат да карат БМВ само заради марката(за да бъдат дупета
).
Обаче ми прави впечатление, че 30% от е36ците по улиците са НЯМА такива гробове
Аз моята я търсих поне 4 месеца, ходих до много градове в западна България, в София, НО...мисля, че обикалянето си заслужава

Работата е там, че тези БМВ-та са на сравнително поносима цена за българина. Отделно доста младежи искат да карат БМВ само заради марката(за да бъдат дупета

Обаче ми прави впечатление, че 30% от е36ците по улиците са НЯМА такива гробове

Аз моята я търсих поне 4 месеца, ходих до много градове в западна България, в София, НО...мисля, че обикалянето си заслужава

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
........
Много са,ама повечето ми познати питат защо взе БМВ,вземи АУДИ или ГОЛФ(страх от задното предаване),така че според мен в нашия ценови клас никога няма да бием по бройка примерно АУДИ Б4 и ГОЛФ3.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: ........
rplamen написа:Много са,ама повечето ми познати питат защо взе БМВ,вземи АУДИ или ГОЛФ(страх от задното предаване),така че според мен в нашия ценови клас никога няма да бием по бройка примерно АУДИ Б4 и ГОЛФ3.
Алал да им е победата,аз съм доволен и на бронз..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2