Молба за помощ! СПЕШНО! :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
M5 написа:Не знам как пробвате с тия кабели, но на мен ми се е налагало няколко пъти и няма проблеми. Разбира се колата донор трябва да е с работещ мотор и на малко по-високи обороти (примерно 1500-2000), за да може да прехвърли достатъчно ток по кабелите. Ако просто връзвате двата акумулатора нищо няма да стане. Надявам се да съм бил полезен.
П.П. Може да оставите колата 1-2 мин да позареди изтощения акумулатор и тогава да се пробва да върти.
абсолютно ЗА - задължително запален и задължително дръпни полвин цигарка преди да пробваш, да има време акумулатора да се свести малко
PS: на туингото батерията не е ли 40 ампера (ли е АА или ААА кат за дистанционно)? ако е най-много да си пуснеш кастофона с нея

spacepl написа:M5 написа:Не знам как пробвате с тия кабели, но на мен ми се е налагало няколко пъти и няма проблеми. Разбира се колата донор трябва да е с работещ мотор и на малко по-високи обороти (примерно 1500-2000), за да може да прехвърли достатъчно ток по кабелите. Ако просто връзвате двата акумулатора нищо няма да стане. Надявам се да съм бил полезен.
П.П. Може да оставите колата 1-2 мин да позареди изтощения акумулатор и тогава да се пробва да върти.
абсолютно ЗА - задължително запален и задължително дръпни полвин цигарка преди да пробваш, да има време акумулатора да се свести малко
PS: на туингото батерията не е ли 40 ампера (ли е АА или ААА кат за дистанционно)? ако е най-много да си пуснеш кастофона с нея
A, бе не знам колко е, ама скоро то пали от мене

_!_
Аре, ново 20
тоя пич, като ми даде ток запали като часовник. Отидох да ми видят акумулатора, беше заминал. Като тръгнах да пала пак никой! Върти тоя път с новия акумулатор, но не иска да пали. Някакви идеи за това?? Аз предполагам, че може да е изгоряло нещо този като е базикал клемите...
вече ще откача! 

_!_
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
на плюсовия кабел до акумулатора требе да има една пластмасова кутийка на около 30-40 см от самата клема (не знам дали всички имат такива) вътре има един бушон, виж да не е изгорял или клеясал 

Stanchev написа:на плюсовия кабел до акумулатора требе да има една пластмасова кутийка на около 30-40 см от самата клема (не знам дали всички имат такива) вътре има един бушон, виж да не е изгорял или клеясал
Алтернатора зарежда. Ако беше изгорял тоя бушон (не знам дали го имам) нямаше въобще да върти! Аз писах, че като смених акумулатора след като запалих с кабелите и джипа после нещя да запали. Само седи, върти и нищо ... а преди тва с кабелите и стария акумулатор завъртя и запали от рас! Идеи.... ?

_!_
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
джипа ли не ще да запали не мога да те разбера? ако е така нещо аларма/имобилайзер (след като си откачал акумулатора)
малко обяснения даваш и не се разбира за какво точно става въпрос
малко обяснения даваш и не се разбира за какво точно става въпрос
E, малко заплетено го казах да, ама на края на поста се разбираше
та:
1. Джипа ми даде ток с кабелите и БМВто запали като пушка без дори да сменям акумулатора!
2. Купих нов акумулатор, защото стария беше заминал и като си тръгжах от там тоест като се опитах, БМВто въртеше, но не искаше да запали. И сега съм си на този хал... Опрах проблема с акумулатора, но сега пък не иска да запали ... Идеи?

1. Джипа ми даде ток с кабелите и БМВто запали като пушка без дори да сменям акумулатора!
2. Купих нов акумулатор, защото стария беше заминал и като си тръгжах от там тоест като се опитах, БМВто въртеше, но не искаше да запали. И сега съм си на този хал... Опрах проблема с акумулатора, но сега пък не иска да запали ... Идеи?

_!_
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Нищо му няма ве не бои се ......Най много да е заминал датчика на кол.вал. И нема палене
ма те на диагностиката щи кажат точно ако е от него

НЕВОЛЯТА УЧИ........

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3