Мнение за BMW 320i

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Krombacher » 07 Юли 2007, 7:30

Това е колата!!! Хора помагайте , защото съм решил да рискувам. Какво ще ме посъветвате ? Иначе съм намерил още такива обяви. Какво да правя ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 07 Юли 2007, 13:28

Ми колега, по снимки кво да ти кажа - на мене ми изглежда добре - 17ки джанти, климатроник (дигиталния) , 98 година. Цената и е доста добра, обаче трябва да се види на място дали няма некви прикрити забележки, двигателеля да се погледне. ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 07 Юли 2007, 15:00

колега 2001 си купих колата по същия начин видях я в същия саит хареса ми свързах се с пича по емаил после и по телефона говорихме и понеже не съм в българия имах приятели които се занимаваха с внос на коли та те отидоха на мястото и я докараха в българия ,видях я на живо 7 месеца по късно, първо я платих и после я олеждах :shock: ,до сега не съм имал сериозни проблеми с нея освен консумативи можеби изкарах късмет или всичко което пича ми беше казал за колата беше вярно...аз съм и втория собственик както изглежда....така че брато ако си се захласнал по колата както бях аз не се замисляи ако имаш възможност да си я видип преди това е добре...купуваи и късмет с покупката :D

Потребител
Аватар

Мнение от Krombacher » 07 Юли 2007, 17:13

Благодаря момчета Вие сте супер пичове сварзал съм се със собственика и ми каза , парво ще ми прати колата черз фирма , за да я изпробвам и после , ако ми хареса нали знаете какво следва :twisted: :twisted: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Юли 2007, 17:51

Не се връзвай на това дърво. Тоя англичанин продаваше и Z3 така и М3 и Е36 кабрио и кво ли не. "Англичанина" ако ти прати колата без да си е взел парите ще помоля администраторите да ми сменят ника на "Hasan" :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 08 Юли 2007, 5:34

Защо ли ми се струва, че това е била поредната "изгодна" (фалшива) обява без телефон и адрес, а само с името на някакъв град?! Не се хващайте на такива обяви и не си губете времето да гледате коли, които нямат телефон в обявата! Това е един доста известен трик на мошениците. Зарибяват с "изгодна" оферта, и после по емайл контактуват, искат да им се преведат пари (капаро) или ако има такива глупаци, цялата сума. Казват ти за цена с "доставка" до теб и накря като платиш и не получиш нищо може да се оплачищ на филанкишията :mhihi:
Случайно съм правил запитване на такива обяви и съм им чел смешните мейли ;)

This car is a german car and has german documents,you can receive 5 days to test the car and check the documents,the reason for wich I sell the car is that I moved and I want to buy another family car,a new one.If you have any other questions and you are interested in more pictures and details mail back with your full name and address!!
Thank you!!

Направо му повярвах, че ще ми даде колата да я пробвам 5 дни :mhihi: Наскоро даваха по ТВ за тоя номер на измама, така че не си губете времето с подобни обяви!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

Потребител
Аватар

Мнение от ZergHero » 08 Юли 2007, 11:23

Добре Колата Е от Германия..сичко океу...ама да е '98 и наи важното че е 320 тфа е почти не възможно...Сигурно колата има някакви забележки зада е 6000 лева... НО ако Е така пич зимаи и бегаи :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 08 Юли 2007, 21:32

Явно винаги ще има балъци да се хващат на тоя номер :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към E36