въпросче за климата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:stoni написа:Stanchev написа:под купето, горе долу се пада между шофьорската и пътническата седалка, поне на купето ми е така.там ли е бре мамка му и отводнител от 2 год. го тьрся,моя нешто е задрастен и кат спра климатика 5 мин. мирише на блато
не ти мирише от това.....
следващия път като сменяш филтъра на купето иди до някав магазин за авто козметика и има специални шпрейове за климатици - антибактериални и антимухълни
Преди време тук в една тема оплюх един такъв спрей,но да ви кажа от тогава,въздуха си е направо свежарка,като на домашен климатик.Да вероятно много съм избързал със заключението тогава и явно нещо ме е заблудило,или пък трепе гадините за 2-3 дена...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
батка 4 вида сам пробвал дал сьм над 50€ за химий ефекта е 20 дена последно си купих 3 бр. немски трябва да работи климатика 20 мин. и спрея се изпразва за това време ,мириса 1 месец и сега пак, в БМВ ми казаха 4е е затла4ен отводнителя няма друго кво да е ???Stanchev написа:stoni написа:Stanchev написа:под купето, горе долу се пада между шофьорската и пътническата седалка, поне на купето ми е така.там ли е бре мамка му и отводнител от 2 год. го тьрся,моя нешто е задрастен и кат спра климатика 5 мин. мирише на блато
не ти мирише от това.....
следващия път като сменяш филтъра на купето иди до някав магазин за авто козметика и има специални шпрейове за климатици - антибактериални и антимухълни
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2