радиатор на климатик
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: :)
vesko4114 написа:Интересни хора има тук.Карат коли по 5 бона, а дават по 700-800 за радиатор....ходят за щяло и нещяло в Камор....
Момчета, струва ми се, че сте сбъркали МНОГО модела от марката....Ако толкова много пари имате в излишък, купете си по едно 1-2 годишно БМВ, а не да връщате към живот измъчени бангии...
Както споменах в един пост преди време.....като гледам по сбирки колите на половината разбирачи, какви са мърляви и неизмити, сигурно пестят от мивка, за да имат за части, а и мивката в Камор е $$$$ ...На приказки, на коне и на скорости сме първи.....Масалджии...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

баце кефиш ме ти си моя идол ... ше си праим БМВ АТАКА

лоуче ... верно се обръках помислих че си ти ... ама никои не усети

пражолите са си добре питат за тебе

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
bmwdriver написа:Абе Тош,толко време си в този форум,а още не си разбрал,че тук има и различни от
балъците хора,дет не ходят в Дару да си помпат гумите и си купуват части не само
в магазина на Камор.
А най-странното е,че въпреки това колите им вървят,не тропат и харчат що годе
нормално(естествено не и според твоите завишени критерии).

първо, напрактика не пазарувам нито от камор нито от дару.
второ, да не пазаруваш оттам, и да слагаш за жълти стотинки съмнителни части - разликата е доста голяма.
и полседно - затова питах нов афтърмаркет ли е, или побългаряван.
а отговор като 'струва 240 имам и фактура' и няма марка, няма производител - каква точно информация носи? за мен никаква
п.с. моя ми стуваше 100 лева оригинален, работещ + си имам стария - но това е късмет, а не нормална цена

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Добре че ми работи климата и не ми се налага да задавам въпроси постоянно ( да чукна на дърво ) че като гледам всеки въпрос се превръша в масов спор за щяло и нещяло
а относно въпроса влизаш си в моргата и си харесваш, все пак не ти го давват на сляпо после пробваш надуваш ако изпуща връщаш
Това е въпрос на личен избор !
Ако не отиваш си в магазина и цакаш тройно и тва е
OFF: Нее кои знае колко трудно да отговориш точно на въпроса без да влизаш в някакви си размисли и страсти по темата и около темата
а относно въпроса влизаш си в моргата и си харесваш, все пак не ти го давват на сляпо после пробваш надуваш ако изпуща връщаш
Това е въпрос на личен избор !
Ако не отиваш си в магазина и цакаш тройно и тва е

OFF: Нее кои знае колко трудно да отговориш точно на въпроса без да влизаш в някакви си размисли и страсти по темата и около темата
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2