радиатор на климатик

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Re: :)

Мнение от bam-bam » 20 Юни 2007, 22:03

vesko4114 написа:Интересни хора има тук.Карат коли по 5 бона, а дават по 700-800 за радиатор....ходят за щяло и нещяло в Камор....
Момчета, струва ми се, че сте сбъркали МНОГО модела от марката....Ако толкова много пари имате в излишък, купете си по едно 1-2 годишно БМВ, а не да връщате към живот измъчени бангии...
Както споменах в един пост преди време.....като гледам по сбирки колите на половината разбирачи, какви са мърляви и неизмити, сигурно пестят от мивка, за да имат за части, а и мивката в Камор е $$$$ ...На приказки, на коне и на скорости сме първи.....Масалджии...:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
баце кефиш ме ти си моя идол ... ше си праим БМВ АТАКА :mhihi:

лоуче ... верно се обръках помислих че си ти ... ама никои не усети :winky:
пражолите са си добре питат за тебе ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 21 Юни 2007, 11:50

bmwdriver написа:Абе Тош,толко време си в този форум,а още не си разбрал,че тук има и различни от
балъците хора,дет не ходят в Дару да си помпат гумите и си купуват части не само
в магазина на Камор.
А най-странното е,че въпреки това колите им вървят,не тропат и харчат що годе
нормално(естествено не и според твоите завишени критерии ;) ).

;)
първо, напрактика не пазарувам нито от камор нито от дару.
второ, да не пазаруваш оттам, и да слагаш за жълти стотинки съмнителни части - разликата е доста голяма.
и полседно - затова питах нов афтърмаркет ли е, или побългаряван.
а отговор като 'струва 240 имам и фактура' и няма марка, няма производител - каква точно информация носи? за мен никаква

п.с. моя ми стуваше 100 лева оригинален, работещ + си имам стария - но това е късмет, а не нормална цена :)

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 21 Юни 2007, 12:12

Добре че ми работи климата и не ми се налага да задавам въпроси постоянно ( да чукна на дърво ) че като гледам всеки въпрос се превръша в масов спор за щяло и нещяло
а относно въпроса влизаш си в моргата и си харесваш, все пак не ти го давват на сляпо после пробваш надуваш ако изпуща връщаш
Това е въпрос на личен избор !
Ако не отиваш си в магазина и цакаш тройно и тва е ;)
OFF: Нее кои знае колко трудно да отговориш точно на въпроса без да влизаш в някакви си размисли и страсти по темата и около темата

Предишна

Назад към E36