Проблем ел.стъкло.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от visipe » 13 Юни 2007, 9:14

на мен ми върви на втората степен като натискам копчето постоянно , и на 3 места мотор4ето извива все едно9 има затуднение , на тези 3 места ако е на първа степен натиснато копчето прозореца се връща ... смазвах го разглабях механизмите всичко си е ок ...
Тия павета мн лзгави бе...

Потребител
Аватар

Мнение от FireWire » 15 Юни 2007, 23:21

И аз имах ядове с прозореца. Счупен водач. Та за малко да скочи във вратата. Е отидох в сервиза -и за педесетачка го оправиха. Смениха и другия водач та сега прозореца е без грешка. А ...кората на вратата е на щипки и като се свалят обикновенно се чупят. щипката е 38 стотинки бройката. Водача 4,50 единия. Иначе целия копмлект - фул хауз дето се вика е 200 кинта. тва е е в сервиза на БМВ ВАРНА - Варна карс.
А ...аз сам с 318и 94 година.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 15 Юни 2007, 23:45

FireWire написа:И аз имах ядове с прозореца. Счупен водач. Та за малко да скочи във вратата. Е отидох в сервиза -и за педесетачка го оправиха. Смениха и другия водач та сега прозореца е без грешка. А ...кората на вратата е на щипки и като се свалят обикновенно се чупят. щипката е 38 стотинки бройката. Водача 4,50 единия. Иначе целия копмлект - фул хауз дето се вика е 200 кинта. тва е е в сервиза на БМВ ВАРНА - Варна карс.
А ...аз сам с 318и 94 година.

Стига ве,много тънко си минал... :mhihi: .За педесеттачка ,няколко калпака от форума щяхме да се почерпим ,а и джамчето щеше да е О'к.. :roll:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Предишна

Назад към E36