Интересен въпрос за AIR BACK
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bmw_e36_fen написа:Къде го тоя сензор искам да погледна моита има ли
бате ти правиш ли си труда да четеш какво се пише преди твойте постове или искаш като на специален да ти се повтаря по 2 пъти???

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
///MapTo написа:bmw_e36_fen написа:Къде го тоя сензор искам да погледна моита има ли
бате ти правиш ли си труда да четеш какво се пише преди твойте постове или искаш като на специален да ти се повтаря по 2 пъти???![]()
той иска да скифта на бащата трабанта дали има такова между картоните и само спами с ГЛУПОСТИ! ква кола го гони незнам....
и не отбира от забележки, мен лично ме дразни всеки негов пост ма нейсе...
а жалко че поста ми в стила дето превзема форума е изтрит, явно заради детайлната информация за мега-датчиците за разстояние на калниците които при усукване на купето дори в дупка реагират с GPS на NASA и след 10 терабайта обмен за 1 атосекунда гърмят еърбеците на ВСИЧКИ коли в полезрението за всеки случай

п.с. и тоя пост замина а

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Да продам трабанта на баща ми да ти купя еднакви халогени а ? И после може пари да устанат и за тонирани огледалца и една предна емблема и да пръснеме броните и праговете а ?
Леко се обади МНОГО неподготвен пич ..... Аман от хора дето си нямат друга работа това си е БГ синдром явно. Аре мир без много да се палиш. Иначе Тош щом досега без да имам лично отношение към теб съм те дразнил .... Надявам се сега малко като понахраних всичко да е ОК. И най-важното гледай си твойта паница не на другите.
Марто четох ти посто просто точно не разбрах местоположението на този датчик ако искаш кажи подорбно къде е да погледна ако не здраве да е !

Марто четох ти посто просто точно не разбрах местоположението на този датчик ако искаш кажи подорбно къде е да погледна ако не здраве да е !
Последна промяна bmw_e36_fen на 30 Май 2007, 13:44, променена общо 1 път
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- ///MapTo
-
-
Re: Интересен въпрос за AIR BACK
PIPERKOV написа:И другият ми въпрос е :какво не6тото което се намира отзад под седалките то4но по средата,на него пи6е Air Back Sensor?Сензори ли е или пак възд.възглавница....?
///MapTo написа:ми това под задната седалка ти е единствения сензор за AIR BACK-a![]()
![]()
Е,кажи ми как да ти го покажа и как да го напиша по по-прост начин за да го разбереш...

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Re: Интересен въпрос за AIR BACK
///MapTo написа:PIPERKOV написа:И другият ми въпрос е :какво не6тото което се намира отзад под седалките то4но по средата,на него пи6е Air Back Sensor?Сензори ли е или пак възд.възглавница....?///MapTo написа:ми това под задната седалка ти е единствения сензор за AIR BACK-a![]()
![]()
Е,кажи ми как да ти го покажа и как да го напиша по по-прост начин за да го разбереш...![]()
![]()
![]()
Погледни добре единия говори за двете седалки предни зад тях ,а другия говори за задната седалка , иначе издребняваме и много задълбахме
- ///MapTo
-
-
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Ок ти си знаеш ..... Много раздразнителни бе ? Явно НЕкиселите БМВ фенове намаляваме 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
bmw_e36_fen написа:Ок ти си знаеш ..... Много раздразнителни бе ? Явно НЕкиселите БМВ фенове намаляваме
ти просто си прочети постовете които си нацвъкал по форума ....
и какво като 2-ма са казали различно? проверяваш и двата варианта за 0.2 атосекунди, само дето на снимката колата не се отваря е проблема нали
искрен съвет - вземи мисли преди да пишеш. ако не ти се отдава - просто не пиши толкова глупости
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Така като надигате задната седалка,намирате ли в арматурата й (при мен отзад вдясно)сгънат лист хартия с инфо за самия автомобил.Имаше VIN-a и други интересни неща ,дори часа на напускането на автомобила от поточната линия вероятно... 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ///MapTo
-
-
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2