Гледах една 318 is на 27 000 км.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Не се сдържах да не добавя нещо - абе хора, тези които продават коли знаят какво гледат тези дето купуват и точно това поправят. несе връзвайте на такива глупусти. Доста съм ги гледал там колите и знам че такива филми с "уникални" коли са пълни измислици. Педалите, волана, тапицерията - каквото искате да видите точно това правят
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Видях я и аз тая кола. Според мен не е на толкова километри понеже моята е по-запазена а е на 130к ако и те не са превъртани
Но като цяло колата е на много по малко километри от повечето които се продават там и изглежда наистина много добре и не е идеята само до педалите и волана. С което не искам да кажа че си заслужава чак 12к лева .

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Deadgame написа:Да не пускам нова тема из форума да попитам за един компакт които видях на пазара събота в стара загора та на колата пишеше че е 2000г. но с старото купе и че е 1990 кб. това възможно ли е ?
Последните компакти са с новия мотор кото е с обем 1895cc и са 77kw/105кс.
Този мотор се слага от 04.1998г.
Последния компакт слезнал от конвейра е 08.2000г.

Re: Гледах една 318 is на 27 000 км.
///sasho написа:Клеги гледах едно купе 318 is , 1995 год. , внос ои Италия. На колата пише , че е на 27 000 км. . Колата се нмира на Горубляне , което ме кара да се съмнявам , че тия километри са реални , но пък цената на колата е 11 400 - без коментар . Състоянието на колата също е много добро /поне на външен вид / . Така като я гледам е с трети стоп на стъклото , с дигиталния климатроник , отвън е с жълти мигачи , малките бъбреци. Пише , че е още с оригиналните гуми и наистина са с DOT 075. Гумите са Пирели. Някой да знае с какви гуми са излизали от завода Е 36?
И според вас може ли да се вярва , че тая кола е наистина на 27 000 км.
Мисля че гледах същата кола и аз - едно синьо БМВ. На стъклото пишеше уникат !!! :)))))))))). Това за километрите е абсолютно нереално според мен, както и цената. Много трябва да се внимава с автотърговците, големи са мошеници.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
аре и моет мнение като човек дето я е гледал отвън отвътре и със зааплен двигател тази кола
(не съм чел всички мнения, сори)
евентуално двигателя е на 27000 поради изгърмяване на предишния, работи добре. но не струва колкото й е вдигната цената.
С vitamincpp - Светльо я гледахме - значи защо едва ли е на 27000:
- загледай салона. не че не е добър като цяло, но за 27000 км да го изтъркаш така, значи всеки ден да се лумбуркаш там с поне по 2 мацки докато на задната седалка има 4-ма воайори
- гуми дот 95?! и това те убеди че е ПРЕДИМСТВО?? знаеш ли колко такива ще ти извадя от гаража... а и това за гумите значи само 1 - от РАЗ си за нови гуми защото тези на 12 години не стават ама за нищо. т.е. поне минус 500 лева от цената.
- загледай тенекиите, според мен има пребоядисвано. за 27000 км колко пъти удряш една кола уникат?
- и където и да се загледаш, просто ВСИЧКО крещи че под 100 000 няма как да е - да не кажа 200 000 колкото трябва да са й километрите - ако искаш запомни й състоянието и ела на ЕКО да видиш на Светльо колата на 130 000 ++ как е салона и всичко - около 20 пъти по-добре. оттам нататък щом за това те лъже, представи си за кво друго.
също от гледна точка на парите:
- за 10500 имаше една 318ис '98 наистина уникат, стига да е била с читаво окачване и двигател, дори й бяха малко парите - кожа, голям борд, подлакътник, абе ВСИЧКИ екстри, в 200 ПЪТИ по-добро състояние от въпросната, и замина за 1 ден. е това е уникат
та заеби тея километри, за такива пари се качваш на нещо доста по-добро от е36-ците.
отделно понеже ходихме няколко пъти напоследък по Горубляне, отначало колата беше 12900 без коментар, после 12750, после 12100, после 11800 и сега явно е 11400. междинни скокове не съм видял
обобщено: тази кола НЕ си струва парите.
моята оценка, ако двигателя е НОВ и няма по окачване и друго забележки - пряко сили 9-9.5 бона. а тъй като едва ли й е наред всичко и няма гуми, Италианка - 7.

(не съм чел всички мнения, сори)
евентуално двигателя е на 27000 поради изгърмяване на предишния, работи добре. но не струва колкото й е вдигната цената.
С vitamincpp - Светльо я гледахме - значи защо едва ли е на 27000:
- загледай салона. не че не е добър като цяло, но за 27000 км да го изтъркаш така, значи всеки ден да се лумбуркаш там с поне по 2 мацки докато на задната седалка има 4-ма воайори
- гуми дот 95?! и това те убеди че е ПРЕДИМСТВО?? знаеш ли колко такива ще ти извадя от гаража... а и това за гумите значи само 1 - от РАЗ си за нови гуми защото тези на 12 години не стават ама за нищо. т.е. поне минус 500 лева от цената.
- загледай тенекиите, според мен има пребоядисвано. за 27000 км колко пъти удряш една кола уникат?

- и където и да се загледаш, просто ВСИЧКО крещи че под 100 000 няма как да е - да не кажа 200 000 колкото трябва да са й километрите - ако искаш запомни й състоянието и ела на ЕКО да видиш на Светльо колата на 130 000 ++ как е салона и всичко - около 20 пъти по-добре. оттам нататък щом за това те лъже, представи си за кво друго.
също от гледна точка на парите:
- за 10500 имаше една 318ис '98 наистина уникат, стига да е била с читаво окачване и двигател, дори й бяха малко парите - кожа, голям борд, подлакътник, абе ВСИЧКИ екстри, в 200 ПЪТИ по-добро състояние от въпросната, и замина за 1 ден. е това е уникат
та заеби тея километри, за такива пари се качваш на нещо доста по-добро от е36-ците.
отделно понеже ходихме няколко пъти напоследък по Горубляне, отначало колата беше 12900 без коментар, после 12750, после 12100, после 11800 и сега явно е 11400. междинни скокове не съм видял

обобщено: тази кола НЕ си струва парите.
моята оценка, ако двигателя е НОВ и няма по окачване и друго забележки - пряко сили 9-9.5 бона. а тъй като едва ли й е наред всичко и няма гуми, Италианка - 7.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2