Какво да напазарувам БМВ 325 ТДС или Ауди А4 ТДИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Това с носачите е вярно трагнеш ли да ги сменяш лошо става, а съм чувал , че като сменяш 1 след него сменяш още неща, так че БМВ-то е по добър избор в случая. Ако беше Аудито 2.5 бих взел него. Успех в покупката. 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Kendjiro написа:Това с носачите е вярно трагнеш ли да ги сменяш лошо става, а съм чувал , че като сменяш 1 след него сменяш още неща, так че БМВ-то е по добър избор в случая. Ако беше Аудито 2.5 бих взел него. Успех в покупката.
Айде честито за 2.5
Колега публична тайна е че това е най НЕ Сполучливия Дизелов агрегат създаван някога
ма е тайна и не казвай на никой

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
А4 като цяло с ие много добър автомобил.Ако улучиш на гледана дизелова кола грам няма да съжаляваш.
Бмв-то също си има кусури,но и то като цяло е супер кола.А от мотора 2.5 ТДС съм очарован,а дори го карах на Омега
И помни за хубава дизелова кола си приготви и хубави кинти
Бмв-то също си има кусури,но и то като цяло е супер кола.А от мотора 2.5 ТДС съм очарован,а дори го карах на Омега

И помни за хубава дизелова кола си приготви и хубави кинти

ТДС - Турбо Див Селянин
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Бате меткай се на расовите коне с пропелера отпреде
Мани го тва алди, не стига че е 4 цилиндрово/ бавареца е 6так/ пък и е доста по-маломощно от бмв-то. Да не говорим, че БМВто е със задно и усещането от карането е доста по-добро.
И ако не се лъжа алдито е с агренажен ремък/поне при по-стария мотор е така/.

И ако не се лъжа алдито е с агренажен ремък/поне при по-стария мотор е така/.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
О6те един глас за тдс и от мен ако бях намерил 4итав тдс няма6е да се яхам на ис-ка
тая схема с ауди БМВ и ц180 ми бе6е минала през главата но като гледам кум6ията как секи ден прави не6то по неговото а4... направо го съжалявах 6 му е колата много бяга (бензин 1.6 е) оба4е... се се разваля пр 5 дена бе6е закъсал на пътя бе6е му изгоряла бобината и ходих да го тегла... но при дизелите не вярвам да има проблеми по двидателя но като возия вървене и стъбилност..... бмв е36 си е доста над а4 до колкото сам 4увал бмв гуряло 7... колко е вярно не знам аудито предполагам 4е пак 6те е толкова.Успех вземи по 4итавата 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Обрешков написа:Благодаря Ви за изчерпателните пояснения. Надявам се ТДСа да е добур избор и честно казано и аз към него клоня. Пък и честно казано всичко си е до късмет. ТДС а ще е.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Обрешков написа:Благодаря Ви за изчерпателните пояснения. Надявам се ТДСа да е добур избор и честно казано и аз към него клоня. Пък и честно казано всичко си е до късмет. ТДС а ще е.
Аз в предният ми пост го загатнах, ма да си кажа отново - пусни тема и в Ауди форума и виж там какво ще кажат.... че тука са леко пристрастни, ма и там ще са.... всички изтъкват предимно положителните черти...

Audi
Колега,какво да ти кажа...?Всеки хвали своето-BG черта.Имал съм 30 коли.Предпоследната беше 325TDS,а настоящата е 318 и не съм очарован с кой знае какво от TDS-са.Хубава кола е,но пък за разлика от други,имам наблюдения и за AUDI.Мой роднина има А4 1.9TDI,купено в Германия от магазина.От 2001год.до сега са и навъртяни 580000км.!!!За тези километри по тази кола единственото нещо което се е чупило беше,че се износиха четките на генератора и преди месец и смениха за втори път съединителя!!!Разхода на дълго е 5л.Е?Как някой може да каже,че не е хубава?Много си е добра.Взимай която ти допада и двете са супер!
- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
vld написа:Kendjiro написа:Това с носачите е вярно трагнеш ли да ги сменяш лошо става, а съм чувал , че като сменяш 1 след него сменяш още неща, так че БМВ-то е по добър избор в случая. Ако беше Аудито 2.5 бих взел него. Успех в покупката.
Айде честито за 2.5
Колега публична тайна е че това е най НЕ Сполучливия Дизелов агрегат създаван някога
ма е тайна и не казвай на никой
Мой колега има А6 2,5 tdi -5 цилиндъра, 6 скорости и е железен мотор вече на 200 000 км. Следващите V-образни 2,5 тди-та, казват че са зле...Мощен мотор, ако е комбиниран с 6 скорости е страшен, НО... БМВ е т'ва дето ми пълни душата

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2