NEW > ПЪЛНО АВТОКАСКО ЗА БАВАРЕЦА ? < na 2 str.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- FUNERAL
- кандидат ентусиаст
-
Все си мисля, че е по-добре с пътна помощ да си закараш колата до някой сервиз и обратно. Няма да е повече от 50 лв, а си спестяваш доста разправий.
Като е с пътна помощ, въобще като не е на собствен ход няма нужда от други документи освен тези за собственост.
Като е с пътна помощ, въобще като не е на собствен ход няма нужда от други документи освен тези за собственост.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Deadgame написа:По принцип глобата е 200 лв и взимане на книжката за период от 6 месеца
И НЕ КАРАЙ БЕЗ НОМЕРА

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
или не съм в час или ебати глупостите и чесане на езици.
временните номера си ги извадих точно за 10 минути само с документите на колата в КАТ София, 2006-та лятото, след което отидох сложих ги и почнах оправии. 30 лева струваха.
за срок не мога да се изкажа, когато регистрирах моята тук, без платено мито важаха 3 дена, с платено мито 1 месец. сега може би същото се отнася за ДДС, ако случайно си внесъл такава без ДДС.
и като си вземеш транзитката си оправи за 1 ден маркировки, аларми, с тях каско и да ти е мирна главата.
временните номера си ги извадих точно за 10 минути само с документите на колата в КАТ София, 2006-та лятото, след което отидох сложих ги и почнах оправии. 30 лева струваха.
за срок не мога да се изкажа, когато регистрирах моята тук, без платено мито важаха 3 дена, с платено мито 1 месец. сега може би същото се отнася за ДДС, ако случайно си внесъл такава без ДДС.
и като си вземеш транзитката си оправи за 1 ден маркировки, аларми, с тях каско и да ти е мирна главата.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
а моята баварка я вземах от Пловдив.Отидох сутринта в 9 часа, направих гражданска в автокъщата, оттам с такси и документи до КАТ в Пловдив, взех си за 1 час транзитни номера, върнах се до автокъщата, по две видии на номер и газ към Стара Загора.Може да си вземеш транзитни номера и без да им караш колата,само ти трябват покупно-предавателен протокол, договор, фактура за колата и задължително ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ.
п.с. На връщане от Пловдив към Стара Загора ме спряха ченгета

п.с. На връщане от Пловдив към Стара Загора ме спряха ченгета

the project is ready....

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Това не са ли потрошени пари
,тя документи (нормални)няма ,каско да й правиш.Просто малко търпение до регистрото и гледай да ти е в окото да не и се случи нещо ,пък после ще направиш каско...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
Аз правих пълно автокаско с транзитните номера. Не са пари на вятъра, щото после след регистрацията продължава да важи-само се добавят после номерата в полицата при застрахователя.
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3