Маслото намерисва на бензин...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Проблема при мене от карането на къси разстояния.
Преди месец ходих на Елкон да провери дали колата е наред ,зашото ми се струваше 13-14 много за градско Варна, ама се оказа нормално, като се има впредвид че я понастъпвам където имам възможност.
Колата мина Елкон без грешка с всичко работещо по нея по идеални параметри. След това развъртя капачката на маслато, помириса го и ме пита: Ти на къси разстояния предимно градско ли я караш? и аз : ДА
и той: "Значи е нормално да мирише така"
Тогава се зачудих и открих в и-нет тази информация за бензина в маслото и причината затова (горе виж линка). Но явно малко хора знаят за тази причина и затова всички си мислят: дюзи!!!
Така че прецени при теб как е.
Нямам променливи обороти, нямам зацапани свещи ,елкон мина перфектно така че няма причина да са дюзи.
Затова по на -често ще сменям маслото ,защото наистина е кофти като е разредено с бензин.
Проблема при мене от карането на къси разстояния.
Преди месец ходих на Елкон да провери дали колата е наред ,зашото ми се струваше 13-14 много за градско Варна, ама се оказа нормално, като се има впредвид че я понастъпвам където имам възможност.
Колата мина Елкон без грешка с всичко работещо по нея по идеални параметри. След това развъртя капачката на маслато, помириса го и ме пита: Ти на къси разстояния предимно градско ли я караш? и аз : ДА
и той: "Значи е нормално да мирише така"
Тогава се зачудих и открих в и-нет тази информация за бензина в маслото и причината затова (горе виж линка). Но явно малко хора знаят за тази причина и затова всички си мислят: дюзи!!!
Така че прецени при теб как е.
Нямам променливи обороти, нямам зацапани свещи ,елкон мина перфектно така че няма причина да са дюзи.
Затова по на -често ще сменям маслото ,защото наистина е кофти като е разредено с бензин.
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Ок колега благодаря,при мен съвсем слабо намирисва,не вдига нивото или поне не показва на щеката.Когато я паля на загрят агрегат няколко пъти променя оборотите(получава се едно "топкане"на оборотите)и после ги нормализира и работи(според мен)доста добре ама смятам че това е от друго,още не съм ходил на елкон,иначе за разхода не мога да се оплача(от 10 до 12 градско-приблизително,ама и бая газ и давам)
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
grnka написа:не ти стигат парите слагай омв
поглеждал ли си скоро цените на маслата на ОМВ

visipe написа:кажете някой майстор дето ги прави тия работи с дюзите , моля ви се !
телефон или адрес
Баце, зад пощата в Ляулин. Като идваш от центъра и пощата ти остава от ляво, завиваш в пряката на ляво и от пред ще видиш едно жълто сервизче. Те там е нашият човек, който ще ти каже в какво състояние са ти дюзите.
Препоръчвам ти да си смениш бенз. филтъра ако ще чистиш дюзите. 25 кинта е .
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2