Моля дайте си мнението за това БМВ 318

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 18 Май 2007, 18:22

Ако иска6 да си прави6 густото с е36 и да ти е кеф да я кара6 определено тая кола.... няма да стане ти кажи ре4и за да стане за каране тря да фърли6 около 1500 2000 к от горе (говоря за джанти гуми и да пооправи6 горе доло салона и да пръсне6 4асти4но забеле6ките) да не говорим изоб6то за цялостно боядисване клима CD и др хубави работи.. даже 2 к няма те оправят по добре вземи някоя 4итава за 5 6 и само сипваи бензин Аз в на4алото когато се запалих по бмв 6тях ударено без никви екстри да зимам и да го стягам но предпо4етох да си вземя здрава и запазена кола ни6то 4е се занимавам с подръ6ка на коли

П.П Които каквото и да ти говори стара или ударена кола колково и пари да налива6 в нея нова няма стане.... ако си запален фен на БМВ тая кола не е за теб!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 18 Май 2007, 18:29

BMWm5 написа:Ако иска6 да си прави6 густото с е36 и да ти е кеф да я кара6 определено тая кола.... няма да стане ти кажи ре4и за да стане за каране тря да фърли6 около 1500 2000 к от горе (говоря за джанти гуми и да пооправи6 горе доло салона и да пръсне6 4асти4но забеле6ките) да не говорим изоб6то за цялостно боядисване клима CD и др хубави работи.. даже 2 к няма те оправят по добре вземи някоя 4итава за 5 6 и само сипваи бензин Аз в на4алото когато се запалих по бмв 6тях ударено без никви екстри да зимам и да го стягам но предпо4етох да си вземя здрава и запазена кола ни6то 4е се занимавам с подръ6ка на коли

П.П Които каквото и да ти говори стара или ударена кола колково и пари да налива6 в нея нова няма стане.... ако си запален фен на БМВ тая кола не е за теб!

Много си прав Колега, Благодаря За мнението..

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 18 Май 2007, 18:45

Минах по тоя път приятелю докато намеря моята кола мина една година :mhihi: но си заслужава6е 4акането 95 си4ки ексти за модела + кожа колко такива бараки сам гледал.. сигорно толко пу... не сам е..л с извинение :mhihi: успех пожелавам ти да намери6 не6то по добро :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Май 2007, 22:20

бегай от тоя котор с 200
после да не ревеш само по форума ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
Мечтае да кара: //M Power :)

Мнение от nelim » 18 Май 2007, 22:53

Asterix написа:ТАЗИ Е М43 също .....
М43 почват да слагат след IX месец 93-та а тая е
Тип двигател: бензин Година на производство: 01-12-1993

Сигурен съм, че ще стоплите на къде бия.

Само дето в мобиле за година на производство пишат тази на първата регистрация, разбирам на къде биеш обаче ВИН-а си е най-сигурно, защото 12.93 има И М40 и М43, така че -> ВИН, тая дата не е никаква гаранция.

Относно колата, аз не виждам Бордови компютър :) (дотука с достоверността на годината)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 18 Май 2007, 23:41

пич ти само си избери мотор и екстри пък за друго преди да я платиш я водиш в Камор и ако сичко ти кажат че е ок си ти ;) :arrow:
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 19 Май 2007, 1:54

Те тия в Камор вече съвсем ще се шашнат като почнете да им носите коли за по 1000 лева за преглед и да чакате да ви кажат че всичко им е ОК за да ги купувате :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 19 Май 2007, 1:57

Да добавя само, че и бъбреците са широките ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skate » 19 Май 2007, 15:58

Enslaving_Lecher написа:Да добавя само, че и бъбреците са широките ;)

Какво ще рече това?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 19 Май 2007, 16:35

че е сменявана предницата :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от urugvaec » 19 Май 2007, 19:07

кой каза нещо за клима?в пловдив има 10-тина майстори които поставят климатици на коли и всичко с ремонта ти ляга около 600-650лв :mhihi:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: e60 M5

Мнение от dehol » 20 Май 2007, 22:02

взимай я и се вози викам аз :roll: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 21 Май 2007, 0:50

Здравей,
Преди около месец бях в твоята ситуация, и доста разпитвах и размишлявах, накрая я взех кошницата ;) (разбира се след одобрение от Камор). Скърцаха и корите, климатика(троника) не работеше, задно дясно ел. стъкло не функционираше, липсваха болтове и т.н и т.н :D . Честно казано нито една от колите които притежавах не съм се занимавал както се занимавам с бавареца. Смених щипки в корите и звуците почти изчезнаха(имам още малко занимавка), отворих механизма на задното ел. стъкло поизчистих го и то тръгна, за мое щастие климатика нямаше никакви проблеми и то потегли(след зареждането с фреон), всеки ден около час одделям за нея и и се радвам като постигна нещо самостоятелно.
Така че всичко се оправя само да имаш желание, но задължително преди покупка я закарай да и огледат ходовата част и да проверят на компютъра да ли всичко си е наред в двигателя. Да не попаднеш на някоя която ще ти излезе цяло състояние и доста загуба на време.
Успех

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 21 Май 2007, 8:54

swh_bmw написа:Здравей,
Преди около месец бях в твоята ситуация, и доста разпитвах и размишлявах, накрая я взех кошницата ;) (разбира се след одобрение от Камор). Скърцаха и корите, климатика(троника) не работеше, задно дясно ел. стъкло не функционираше, липсваха болтове и т.н и т.н :D . Честно казано нито една от колите които притежавах не съм се занимавал както се занимавам с бавареца. Смених щипки в корите и звуците почти изчезнаха(имам още малко занимавка), отворих механизма на задното ел. стъкло поизчистих го и то тръгна, за мое щастие климатика нямаше никакви проблеми и то потегли(след зареждането с фреон), всеки ден около час одделям за нея и и се радвам като постигна нещо самостоятелно.
Така че всичко се оправя само да имаш желание, но задължително преди покупка я закарай да и огледат ходовата част и да проверят на компютъра да ли всичко си е наред в двигателя. Да не попаднеш на някоя която ще ти излезе цяло състояние и доста загуба на време.
Успех

Бравус ,поста много ми хареса :clap:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skate » 21 Май 2007, 9:19

Le Transporteur написа:
swh_bmw написа:Здравей,
Успех

Бравус ,поста много ми хареса :clap:

На мен също.. Благодаря! :D

Предишна

Назад към E36