Моля дайте си мнението за това БМВ 318
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Ако иска6 да си прави6 густото с е36 и да ти е кеф да я кара6 определено тая кола.... няма да стане ти кажи ре4и за да стане за каране тря да фърли6 около 1500 2000 к от горе (говоря за джанти гуми и да пооправи6 горе доло салона и да пръсне6 4асти4но забеле6ките) да не говорим изоб6то за цялостно боядисване клима CD и др хубави работи.. даже 2 к няма те оправят по добре вземи някоя 4итава за 5 6 и само сипваи бензин Аз в на4алото когато се запалих по бмв 6тях ударено без никви екстри да зимам и да го стягам но предпо4етох да си вземя здрава и запазена кола ни6то 4е се занимавам с подръ6ка на коли
П.П Които каквото и да ти говори стара или ударена кола колково и пари да налива6 в нея нова няма стане.... ако си запален фен на БМВ тая кола не е за теб!
П.П Които каквото и да ти говори стара или ударена кола колково и пари да налива6 в нея нова няма стане.... ако си запален фен на БМВ тая кола не е за теб!
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
BMWm5 написа:Ако иска6 да си прави6 густото с е36 и да ти е кеф да я кара6 определено тая кола.... няма да стане ти кажи ре4и за да стане за каране тря да фърли6 около 1500 2000 к от горе (говоря за джанти гуми и да пооправи6 горе доло салона и да пръсне6 4асти4но забеле6ките) да не говорим изоб6то за цялостно боядисване клима CD и др хубави работи.. даже 2 к няма те оправят по добре вземи някоя 4итава за 5 6 и само сипваи бензин Аз в на4алото когато се запалих по бмв 6тях ударено без никви екстри да зимам и да го стягам но предпо4етох да си вземя здрава и запазена кола ни6то 4е се занимавам с подръ6ка на коли
Много си прав Колега, Благодаря За мнението..
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Минах по тоя път приятелю докато намеря моята кола мина една година
но си заслужава6е 4акането 95 си4ки ексти за модела + кожа колко такива бараки сам гледал.. сигорно толко пу... не сам е..л с извинение
успех пожелавам ти да намери6 не6то по добро 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
Asterix написа:ТАЗИ Е М43 също .....
М43 почват да слагат след IX месец 93-та а тая еТип двигател: бензин Година на производство: 01-12-1993
Сигурен съм, че ще стоплите на къде бия.
Само дето в мобиле за година на производство пишат тази на първата регистрация, разбирам на къде биеш обаче ВИН-а си е най-сигурно, защото 12.93 има И М40 и М43, така че -> ВИН, тая дата не е никаква гаранция.
Относно колата, аз не виждам Бордови компютър

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
пич ти само си избери мотор и екстри пък за друго преди да я платиш я водиш в Камор и ако сичко ти кажат че е ок си ти

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Те тия в Камор вече съвсем ще се шашнат като почнете да им носите коли за по 1000 лева за преглед и да чакате да ви кажат че всичко им е ОК за да ги купувате 

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- skate
- младши ентусиаст
-
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- dehol
- Потребител
-
- Мечтае да кара: e60 M5
Здравей,
Преди около месец бях в твоята ситуация, и доста разпитвах и размишлявах, накрая я взех кошницата
(разбира се след одобрение от Камор). Скърцаха и корите, климатика(троника) не работеше, задно дясно ел. стъкло не функционираше, липсваха болтове и т.н и т.н
. Честно казано нито една от колите които притежавах не съм се занимавал както се занимавам с бавареца. Смених щипки в корите и звуците почти изчезнаха(имам още малко занимавка), отворих механизма на задното ел. стъкло поизчистих го и то тръгна, за мое щастие климатика нямаше никакви проблеми и то потегли(след зареждането с фреон), всеки ден около час одделям за нея и и се радвам като постигна нещо самостоятелно.
Така че всичко се оправя само да имаш желание, но задължително преди покупка я закарай да и огледат ходовата част и да проверят на компютъра да ли всичко си е наред в двигателя. Да не попаднеш на някоя която ще ти излезе цяло състояние и доста загуба на време.
Успех
Преди около месец бях в твоята ситуация, и доста разпитвах и размишлявах, накрая я взех кошницата

Така че всичко се оправя само да имаш желание, но задължително преди покупка я закарай да и огледат ходовата част и да проверят на компютъра да ли всичко си е наред в двигателя. Да не попаднеш на някоя която ще ти излезе цяло състояние и доста загуба на време.
Успех
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
swh_bmw написа:Здравей,
Преди около месец бях в твоята ситуация, и доста разпитвах и размишлявах, накрая я взех кошницата(разбира се след одобрение от Камор). Скърцаха и корите, климатика(троника) не работеше, задно дясно ел. стъкло не функционираше, липсваха болтове и т.н и т.н
. Честно казано нито една от колите които притежавах не съм се занимавал както се занимавам с бавареца. Смених щипки в корите и звуците почти изчезнаха(имам още малко занимавка), отворих механизма на задното ел. стъкло поизчистих го и то тръгна, за мое щастие климатика нямаше никакви проблеми и то потегли(след зареждането с фреон), всеки ден около час одделям за нея и и се радвам като постигна нещо самостоятелно.
Успех
Бравус ,поста много ми хареса

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- skate
- младши ентусиаст
-
Le Transporteur написа:swh_bmw написа:Здравей,
Преди около месец бях в твоята ситуация, и доста разпитвах и размишлявах, накрая я взех кошницата(разбира се след одобрение от Камор). Скърцаха и корите, климатика(троника) не работеше, задно дясно ел. стъкло не функционираше, липсваха болтове и т.н и т.н
Успех
Бравус ,поста много ми хареса
На мен също.. Благодаря!

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2