Проблем след зареждане догоре
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- батекики
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 da F11
- Мечтае да кара: M5 Hurricane
Re: Проблем след зареждане догоре
незнам дали е еднакво с бензин е36, но махни задната седалка може да откриеш там причината, ако е мокро опитай се да затегнеш обрачите
Проблема е намерен, решението е ясно
Капаче на резервоара под седалката
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54499
Капаче на резервоара под седалката
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54499
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ех какви проблеми изскачат при първо зареждане догоре
виж кое е добра алтернатива на оригиналната ако е скъпа или не се продава отделно, и си я земи от Симеон примерно. най-много да протече пак ако е много менте, дефакто разумен компромис.
но вече зависи какви пари пестиш за да рискуваш проблеми

виж кое е добра алтернатива на оригиналната ако е скъпа или не се продава отделно, и си я земи от Симеон примерно. най-много да протече пак ако е много менте, дефакто разумен компромис.
но вече зависи какви пари пестиш за да рискуваш проблеми

d
А ббрее колега най после и на некой друг да се прее преливането ама щоо си я напълнил доо горе.При мене е същото,а и при гошо е така.И сега като има нафта на далавера пълним само на 45 и другото в туби от минерална вода.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Можех да ти спестя главоболията по търсенето ако бях видял темата по-рано...имах същия проблем:) Докато го открия разлях общо 20 литра по бензиностанциите 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
При мен не беше капака, просто гуменото уплътнение не беше добре наместено, много трудно застава на мястото си. Провери да не е от него ако не си сигурен.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и аз слагам само до горе само че до сега не ми е прелела ... така де ти оправи проблема ама исках да кажа че едва ли е от препълваноето

- батекики
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 da F11
- Мечтае да кара: M5 Hurricane
ми нафтата може да не мирише както бензина, при мен беше леко развъртяно и даже при 20л в завои миришеше
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
и моята тече, обаче е от маркучите и то само като се напълни догоре.Има там едни 2 отгоре дето скобите се ебават
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв 320 Е36
- Мечтае да кара: ново бмв
колеги днес и моя резервоар се размириса отдолу като и налях 30 литра направо махнах седалката и се оказа там кадето са двата куплунга и марку4ето вси4ко в бензин.марку4ето беше без скоба и от него те4еше а до него ме озада4и 4е стар4и една траби4ка която излиза от резервоара и на нея няма никакав марку4 та сега си мисля няма ли като го напалня догоре да излиза от нея ,някакав отду6ник ли го играе тя.парвия момент се зарадвах 4е паленето ми не е палела от парвия пат щото е дарпала ваздух но уви пак си пали от втория пат колата ще се тарси другаде при4ината важното е 4е открих и отстраних мисля един проблем навреме
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2