Фарове за мъгла

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 01 Дек 2003, 9:08

От вътрешната страна на 2та фара за мъгла (т.е. от дясно на левия и от ляво на десния) има 2 кръгли дупки. Долната е за регулиране на височината, има един винт който го въртиш с отверката (кръстачка) и той насочва фара. Горната е въпросния палец, който освобождава целия фар. Просто вкарай отверката навътре и ще го усетиш, натискаш малко по-силно и фара изкача. Кабелите минават през един куплунг, който се завърта на около 30 градуса и излиза. За да се инсталира фара, се закача от външната страна и се притиска обратно от вътрешната, ще чуеш как щтраква палеца. Успех! :)

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 01 Дек 2003, 22:37

ludiagsm написа:Аз си признавам ,4е съм поръ4вал :)) ама ги 4упят, явно клеасват и няма свалянката кал студ и тн.

бтв , ре6ил съм да слагам angel eyes и първо 6те зема да сложа халоген4ета :)) ама нови4ки, 4удя се само дали ги продават със стойките??????
халогените ги продават със стойки и цената е 160-180лв..там някаде са :roll: ...ама то си е по-добре да сиземеш едни 2-ра рака....по-ефтиниса...а има и някой много запазени... :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 02 Дек 2003, 0:34

ok :)

Предишна

Назад към E36