СИВО ИЛИ ЧЕРНО трябва да е купето?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
drill написа:ЗНАЕХ СИ...че фешъна не е най-важния според повечето хора тук. не че моята е в тон с модните тенденции...но просто гледах едно предаване наскоро, където се опитаваха да ме убедят в противното.
Бате и как реши че "фешъна" не е важен

Ще ти дам едно жокерче - виж в галерията колите на Tosh, Engi i YOKOHAMA. Те са в три различни цвята и са мноооо яки.
Според мен стилната оптика винаги ще е на "мода" , а не тиксо-тунинга и кристалните джаджи.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
drill написа:Бате не е най-подходящото обръщение....но щом казваш....
Ми в профила ти пола не е посочен

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

То принципно лошо няма да следваш някакви модни тенденций.По скоро начина на живот и средата ,в която се движиш ти го налага.Пример: ако костюма ти е армани , обувките армани вратовръзката армани , ръкавелите и прочие, и риза босс или нещо друго.Няма как да си купи кола за 100к и някои да му каже абе джантите не са ти модни.Надявам се ме разбирате какво имам предвид.Със сигурност тези които си купуват фешън коли, ние ще сме с грозните , поради снобарското им виждане и начин на живот.
Комплексарщина и снобаризъм , но от такива хора се печелят пари а не от мен или някои друг , нормал юзер
Поздрави
Комплексарщина и снобаризъм , но от такива хора се печелят пари а не от мен или някои друг , нормал юзер

Поздрави
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Ако е Е36 черен, иначе сребърен-титан металик много тича на Е46
Тва бордо, зелено, не е цвят за БМВ. Бялото няма да го коментирам. А на М3 синьото се казва авус-син металик, много е як. Мойта е техно-виолет металик и много кефи

Тва бордо, зелено, не е цвят за БМВ. Бялото няма да го коментирам. А на М3 синьото се казва авус-син металик, много е як. Мойта е техно-виолет металик и много кефи

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
Ще го погледна непременно. Дори веднага след като напиша това.
Всъшност исках да ви провокирам. Защото има различни хора, с различни възгледи. Прекалено много съм спорила по темата с разни приятели. Иначе сив металик, или черен за мен е най-добрия вариант.
Говоря от естетическа гледна точка, и разбира се придържайки се към модела Е36. Останалите не мога да ги коментирам.
Въпреки че би трябвало като на жена да ми харесва примерно червеното най-много. или няква цапаница с украса.
Но класиката си е класика, и дори гласувах в собствената си анкета в полза на черното.
Всъшност исках да ви провокирам. Защото има различни хора, с различни възгледи. Прекалено много съм спорила по темата с разни приятели. Иначе сив металик, или черен за мен е най-добрия вариант.
Говоря от естетическа гледна точка, и разбира се придържайки се към модела Е36. Останалите не мога да ги коментирам.
Въпреки че би трябвало като на жена да ми харесва примерно червеното най-много. или няква цапаница с украса.
Но класиката си е класика, и дори гласувах в собствената си анкета в полза на черното.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2