Кое БМВ е по-добро?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
IS-а по пъргав за градски услови набира колкото 320 от 0-100 км разликата по заводски данни е 1сек разходите са им почти еднакви без една определена от форума тя е най икономичното БМВ (320ка;) )
ами вече си зависи какво искаш много повече хора може би биха застанали зад 6така може и по добре да е и като се замисли човек този мотор се слага и на петици значи може би си го бива
аз давам един глас за 318is и както казват всички колеги гледай състоянието най вече а ако мислиш да се дърпаш над 200км взимай 6така все пак ограничителя на него май му удряше в 220 км докато на ИС е при 214
(заводски)
ами вече си зависи какво искаш много повече хора може би биха застанали зад 6така може и по добре да е и като се замисли човек този мотор се слага и на петици значи може би си го бива
аз давам един глас за 318is и както казват всички колеги гледай състоянието най вече а ако мислиш да се дърпаш над 200км взимай 6така все пак ограничителя на него май му удряше в 220 км докато на ИС е при 214

- carcrasher
- Потребител
-
kriso85 написа:Е сега ще се почне една полемика - кое е по-добро. По добре гледай кое в какво състояние е , екстри, поддръжка и т.н.Иначе аз съм за шестака , ама сега 10 човека ще кажат че бъркам ...
![]()
e кой ще каже беее! само 6 е истината!
ЕЕЕ, АМА УЖАСНО СЪМ ГОТИНА!!
PNR написа:IS-а по пъргав за градски услови набира колкото 320 от 0-100 км разликата по заводски данни е 1сек разходите са им почти еднакви без една определена от форума тя е най икономичното БМВ (320ка;) )
аз давам един глас за 318is и както казват всички колеги гледай състоянието най вече а ако мислиш да се дърпаш над 200км взимай 6така все пак ограничителя на него май му удряше в 220 км докато на ИС е при 214![]()
![]()
![]()
![]()
(заводски)
А има ли вариянт да се махнат тези ограничители или не, че 214 е шибана работа. Имам един комшия с голф 3 гти 115 к.с., не може неговия кашон да прави 225км/ч, а БМВ-то 214-220 км/ч. Това просто е смешно.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Абе ти какво, ще караш постоянно с такава скорост ли?! Да не говорим, че по нашите китни магистрали я има, я не 3-4 места, където да я стигнеш що годе безопастно тая скорост! Това е най-тъпата статистика, която може да гледаш при 1 кола - максималната скорост - по мое мнение
!

Maverick_VS написа:Абе ти какво, ще караш постоянно с такава скорост ли?! Да не говорим, че по нашите китни магистрали я има, я не 3-4 места, където да я стигнеш що годе безопастно тая скорост! Това е най-тъпата статистика, която може да гледаш при 1 кола - максималната скорост - по мое мнение!
Човече аз не съм казал че ще карам постоянно с такава скорост. Просто ще ме яд да карам по магистралата и некъв си голф да ме задмине, и да не мога да го догоня ако се наложи.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
bat_bobi написа:PNR написа:IS-а по пъргав за градски услови набира колкото 320 от 0-100 км разликата по заводски данни е 1сек разходите са им почти еднакви без една определена от форума тя е най икономичното БМВ (320ка;) )
аз давам един глас за 318is и както казват всички колеги гледай състоянието най вече а ако мислиш да се дърпаш над 200км взимай 6така все пак ограничителя на него май му удряше в 220 км докато на ИС е при 214![]()
![]()
![]()
![]()
(заводски)
А има ли вариянт да се махнат тези ограничители или не, че 214 е шибана работа. Имам един комшия с голф 3 гти 115 к.с., не може неговия кашон да прави 225км/ч, а БМВ-то 214-220 км/ч. Това просто е смешно.
Пичага преди две седмици един мой приятел се впрягаше че ще ме бие със Голф 3 1,8 моноинжекция около 90 коня май

Почти при всички случай един Голф може да мине едно БМВ говоря от по големите мотори защотот разликата им в КГ е доста и така да ен ти пука че те е изпреварил Голф и умната всек пак БМВ ееее със задно най-големия +++ на тази кола за истинските ФЕНОВЕ яко FUN
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2