кажете си мнението
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет

Бате zvezdo не ми хареса идеятааа... Уааа...

П.П.: Абе някой ще ме светне ли каква е идеята на тъмна на цвят кола да се слага отзаде бял мигач?

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
turbo написа:
П.П.: Абе някой ще ме светне ли каква е идеята на тъмна на цвят кола да се слага отзаде бял мигач?
Контраст-изкуство

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Тъй де, но твоите са тъмни от типа, който аз съм показал... Ти защо не го играеш творец?
П.П.: Смятам ще се съгласиш, че има много тънка граница между изкуството и кича при оптичния тунинг.
П.П.: Смятам ще се съгласиш, че има много тънка граница между изкуството и кича при оптичния тунинг.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Това за изкуството беше шега.Аз лично не харесвам вторя тип стопове най-вече заради тези кръгове-не пасват по никакъв начин на линията на Е36 която аз харесвам.На някое японско "тунинговано" возило може и да стоят добре,но на БМВ-не.А и на тъмен автомобил...определено стои зле.Дано не се обидят колегите с такива стопове,но аз лично не ги одобрявам.
Аз лично съм привърженик на класиката и оригиналната (от производителя) визия на автомобила. Непонятно е за мен да искам да карам BMW, а да се опитвам да му променям фасона (фарове, мигачи или каквото и да е). Съгласен съм с оптичния тунинг, но той трябва да е доста премерен, ненатрапчив и като сe погледне колата от далече и от който и ъгъл да е), пак да се разбере от всеки, че това е BMW.
Класиката си е класика, всичко друго е кич и селения.
Като някъде тук срещнах фарове Ангелски очи за по 700лв. Е, може да е красиво, но само привидно ... все едно на Лада да сложиш спойлер. Тъпо и смешно е според мен. Не налагам мнение, само изказвам моето. Доста по-готино е тия 700 лв. да се вложат в доизчистване на някои проблеми по колата (със сигурност ще се намери нещо за оправяне или подмяна) или да се купят качествени консумативи, от колкото да се вложат за промяна вида на колата. Ако искаме да променим нещо по визията на колата, значи тя не ни харесва достатъчно, а това едва ли е така ... всички обожаваме колите си. Ако ще е BMW, нека е BMW, ако искаме по-хубава кола, нека е по-нов модел BMW, но нека си остане класика. Няма по-хубаво от една добре запазена кола, така както си я е направил баварския завод и като влезеш в нея да не се чува скърцане и тракане по дупките, и всяко копче да си работи. По-скоро в тази посока трябва да се хвърлят парите, според мен. Най-много някой спойлер и мигли да се сложи и туй то с тунинга.
Класиката си е класика, всичко друго е кич и селения.
Като някъде тук срещнах фарове Ангелски очи за по 700лв. Е, може да е красиво, но само привидно ... все едно на Лада да сложиш спойлер. Тъпо и смешно е според мен. Не налагам мнение, само изказвам моето. Доста по-готино е тия 700 лв. да се вложат в доизчистване на някои проблеми по колата (със сигурност ще се намери нещо за оправяне или подмяна) или да се купят качествени консумативи, от колкото да се вложат за промяна вида на колата. Ако искаме да променим нещо по визията на колата, значи тя не ни харесва достатъчно, а това едва ли е така ... всички обожаваме колите си. Ако ще е BMW, нека е BMW, ако искаме по-хубава кола, нека е по-нов модел BMW, но нека си остане класика. Няма по-хубаво от една добре запазена кола, така както си я е направил баварския завод и като влезеш в нея да не се чува скърцане и тракане по дупките, и всяко копче да си работи. По-скоро в тази посока трябва да се хвърлят парите, според мен. Най-много някой спойлер и мигли да се сложи и туй то с тунинга.
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Определено ако ще си сменяш стоповете си вземи оригинални с белия мигач отзад! Стоят най-добре от всичко което можеш да сложиш на гъза на Е36
!
Иначе нито едните от тия не ми харесват за БМВ, па камоли за убавица като Е36

Иначе нито едните от тия не ми харесват за БМВ, па камоли за убавица като Е36

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Оригинални с бял мига4. И страни4ни бели (от ония дето немат пластмасова платформа
) и ангелски о4и4ки отпред
Тфа ми е ме4тата и съм на път да събера кинтите

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Andronoff
- триногата
-
абе прави, каквото ще правиш, но гледай да не попаднеш в темата "най-грозните бмв-та в България"
ако искаш я поразгледай, за да знаеш какво НЕ трябва да слагаш на дупето на колата си
намира се в подфорум "тунинг"

ако искаш я поразгледай, за да знаеш какво НЕ трябва да слагаш на дупето на колата си

намира се в подфорум "тунинг"
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Напълно съм съгласенEratosten написа:Аз лично съм привърженик на класиката и оригиналната (от производителя) визия на автомобила. Непонятно е за мен да искам да карам BMW, а да се опитвам да му променям фасона (фарове, мигачи или каквото и да е). Съгласен съм с оптичния тунинг, но той трябва да е доста премерен, ненатрапчив и като сe погледне колата от далече и от който и ъгъл да е), пак да се разбере от всеки, че това е BMW.
Класиката си е класика, всичко друго е кич и селения.Не налагам мнение, само изказвам моето. Доста по-готино е тия 700 лв. да се вложат в доизчистване на някои проблеми по колата (със сигурност ще се намери нещо за оправяне или подмяна) или да се купят качествени консумативи, от колкото да се вложат за промяна вида на колата. Ако искаме да променим нещо по визията на колата, значи тя не ни харесва достатъчно, а това едва ли е така ... всички обожаваме колите си. Ако ще е BMW, нека е BMW, ако искаме по-хубава кола, нека е по-нов модел BMW, но нека си остане класика. Няма по-хубаво от една добре запазена кола, така както си я е направил баварския завод и като влезеш в нея да не се чува скърцане и тракане по дупките, и всяко копче да си работи. По-скоро в тази посока трябва да се хвърлят парите, според мен.
Последна промяна Enslaving_Lecher на 24 Мар 2007, 4:21, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Eratosten написа:Като някъде тук срещнах фарове Ангелски очи за по 700лв. Е, може да е красиво, но само привидно ... все едно на Лада да сложиш спойлер
Аз пък не

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3