Колеги помагайте, че ще ми изгние колата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Мнение от karaibrahim » 13 Мар 2007, 8:29

Пусни тема в Опел форума. Имаме опит с такива неща! :mhihi: ;)

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 13 Мар 2007, 10:43

jasamon написа:Това ако не е кола от Австрия залагам каса бира .БРАТЧЕ някой ми се смеят но двигател се прави ама да се захванеш с ламарини това си е голям ежко бежко .Мое мнение щом ти е мило за камилите стига да не са половината на водопой търси и си вземи някоя с блокирал мотор и си прехвърли твоя ще ти излезе по евтино и няма да я оглеждаш постояно дали пак ще избие на тези места които вече знаеш .Мине ли веднъж телоподаващо колко и голям майстор да е чакай я след преко сила година и се е озъбила пак а и нервите ще си съсипеш.УСПЕХ

1 : 1 съм с тебе .. Колко съм спорил кое се прваи по лесно двигател или ламарини , и в тая връзка защо само италиански внос ще карам .. его са нагледно :(
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 13 Мар 2007, 11:13

Мисля тия ръжди могат да се оправят и да не се появят скоро, ако се премахнат хубаво и се сложи хубава антикорозионна основа. За предните калници даже не знам дали не е по-добре да се вземат дори и на старо здрави. Щот нови ще са някво менте дето няма да пасне и ще стане една работа. Мнение на човек карал опел 6 години :mhihi:
Иначе ми е много странно как са се появили, моята кола лявата грена на пода в предната част е била ударена в нещи и беше разпрана, зееше дупка дълга около 4см и пирока около 1.5.см. В камор изрично ме предупредиха да не ходя да я оправят защото мигновенно ще тръгне ръжда, а около дупката нямаше никаква ръжда и аз само я запълних с една паста и няма проблем за сега. А по предния калник на веждата имам малки язвички от камъчета, обаче те не се разширяват.
Та всичко това ме навежда на мисълта, а и това дето съм чел, че
БМВ имат проблеми поцинковането на купетата и предпазването на тия части в началните години. Другото е вече ако има удари или колата е пребоядиствана некачествено.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M50B25,M50B30,S50B30
Мечтае да кара: M1 Procar
Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3

Мнение от bmw325ci » 13 Мар 2007, 16:07

а я кажете горе долу колко струват калници, предни задни секви :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 13 Мар 2007, 16:17

Ей тука има някой цени :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 3&start=15

В Продава също има Е36-ци на части...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 13 Мар 2007, 17:31

karaibrahim написа:Пусни тема в Опел форума. Имаме опит с такива неща! :mhihi: ;)

:lol: :bchug:
Другото е вече ако има удари или колата е пребоядиствана некачествено.

:yes:

Ако се направи качествено може да издържи и повече от 2 години ;) И виж наистина да не са запушени на шибидаха дренажите, понеже тогава няма наистина да изкара много. Пода изгнил ли е? Има едни немски смоли...може да се капсолова целия под с тях... Те ще ти разяснят повече момчетата които ще ти я правят. Не се отчайвай, няма нещо, което да не може да се направи ;) Въпрос на нерви и пари.
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M50B25,M50B30,S50B30
Мечтае да кара: M1 Procar
Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3

Мнение от bmw325ci » 13 Мар 2007, 22:04

е па кво му даваш 100 лв калници 8)
Я кажете къде са тия каналчета :uups: аз мисля че имаше и някакви отпред на решетките където е стъклото които също се запушваха ама не съм сигурен. А и междо другото от Австрия е :roll:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Мар 2007, 22:08

драсни на лс и ще ти обясня откъде и как калници за 100лв ;) ако си софийски ще е още по-лесно ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E-38 E-36

Мнение от jasamon » 14 Мар 2007, 7:51

bmw325ci написа:е па кво му даваш 100 лв калници 8)
Я кажете къде са тия каналчета :uups: аз мисля че имаше и някакви отпред на решетките където е стъклото които също се запушваха ама не съм сигурен. А и междо другото от Австрия е :roll:

мое мнение отърви се от колата .Австрия само на ски братче

Предишна

Назад към E36