318ти компакт загрява
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Не вади хладен въздух през бъбреците, а вкарва навътре хладен отвън. Провери пак малко по-обстойно и виж, че смуче.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Дам, не се изразих правилно.... идеята беше, че въздуха, който циркулира покрай радиатора и бъбреците, когато перката върти е хладен.... а според мен не би трябвало, щото радиатора трябва да е бая топъл и въздуха около него трябва да се е нагрял...
Както и да е... с нощи погледнах нивото на антифриза и беше бая под "KALT", та одеве налях почти 1 литър антифриз докато да стигне до резката на "KALT".... не знам дали е било от това, както и не ми е правило впечатление да има течове. ше видим какво ще стане. ..
Както и да е... с нощи погледнах нивото на антифриза и беше бая под "KALT", та одеве налях почти 1 литър антифриз докато да стигне до резката на "KALT".... не знам дали е било от това, както и не ми е правило впечатление да има течове. ше видим какво ще стане. ..
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2