Нейсе - червената стрела дойде :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- favorit135ls
- Потребител
-
Мерси още веднъж
Ами по-запознатите да кажат за термотроника...аз мисля, че климатроник е само дигиталния...

Ами по-запознатите да кажат за термотроника...аз мисля, че климатроник е само дигиталния...
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
сичко,де що може да му определяш ти градусите е климатроник,другото дето само духа на степени е климатик...аз такова нещо термотроник за пръв път прочетох тази вечер 

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Климатроник си е щом можеш да бутап градосите няма значение дигитално , въртящо или по друг начин.... Иначе батка забрави 155 хиледи 92ра просто забрави ... Колата излгежда добре с здраве да си я караш , само пръсни бронята предната и праговете че така червено и черно малко ...
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Термотроник е при някой Фолксвагени.
Честито колега да си жив,здрав и да те радва много
Честито колега да си жив,здрав и да те радва много

ТДС - Турбо Див Селянин
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Колата е много убава! 155к едва ли, но изглежда супер! Хич да не ги пръскаш броните пак ще си върви.
Газ и т'ва е.
Климатроникът си е климатроник, но само не разбрах какво ще й переш? Нали е кожен салона? Пускай я на някоя свястна автомивка, те знаят с какво се маже кожата и те т'ва е.

Климатроникът си е климатроник, но само не разбрах какво ще й переш? Нали е кожен салона? Пускай я на някоя свястна автомивка, те знаят с какво се маже кожата и те т'ва е.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
счупихте форума.. преди 1000 км смених масло на 9000, карано 95% София само, предимно точно докато загрее колата - никакви следи от бензин. представям си щом си е _личало_ че има бензин там къв филм е...
лок-тара е прав, нормално е за горублянки на под 1/2 цена, но не и за BMW. аз бих послушал хинт-а на Явор
лок-тара е прав, нормално е за горублянки на под 1/2 цена, но не и за BMW. аз бих послушал хинт-а на Явор

- KickingKing
- ентусиаст
-
Throm-Ka!
И може би да следиш къде пишеш
И може би да следиш къде пишеш

Последна промяна KickingKing на 27 Фев 2007, 13:27, променена общо 1 път

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Andronoff
- триногата
-
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
Ашкулсун , евала - машала и от мен .Много добре изглежда . Може да пръснеш с червено черните орнаменти по бронята и праговете и направо ще заспи (въпрос на лична преценка де) .Но иначе много много километри да те вози
- favorit135ls
- Потребител
-
Относно километрите...освен италянеца, който я е продал на братовчед ми да ги е върнал, но ме съмнява, защото автомобила е запазен...
Предните мигачи аз си ги смених, защото единия беше пукнат. Следва и страничнити със стоповете да сменя...
Предните мигачи аз си ги смених, защото единия беше пукнат. Следва и страничнити със стоповете да сменя...
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2