Въпрос от начинаещ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
добре де, човека пита кво е тва, а не пише, че е взел 3ХХ ///М, и веднага се намират хора дето оплюват всичко. верно, че в БГ М автомобилите са повече от произведените
, ма не за тва темата.
а относно въпроса ти - може някъв уж м пакет, като тея от илиянци за 200 лева от стъклопласт да има, ма в по-добрия случай - оригинален м пакет за цена виж в дару
колко е нов. тия емблемки вече станаха банални, ма не се лъжи по тях(ако ги има в наличност по колата). може да има някое воланче м, топка за скр.лост и др.разни по интериора. в още по-добър случай може и някво си там м окачване се води, ма не зн. кво толкоз означава тва(мисля че е май по-ниска колата). то и мойта излиза по ВИН че е с те такова окачване и сток като я паркирам до някое друго като мойто е доста по-лепната за асфалта.
от мене това, др. вариант е да искаш ВИН-а(последните 7 знака от номера на шасито) и да провериш тук http://www.bmw-bulgaria.com/ как е била колата стоковица, а не да те лъжат някви там по автокъщите, пък ти си реши, ма още няма М-че за 5000лв., то и за повече няма( М читаво е 15000+, и пак не съм сигурен...)

а относно въпроса ти - може някъв уж м пакет, като тея от илиянци за 200 лева от стъклопласт да има, ма в по-добрия случай - оригинален м пакет за цена виж в дару

от мене това, др. вариант е да искаш ВИН-а(последните 7 знака от номера на шасито) и да провериш тук http://www.bmw-bulgaria.com/ как е била колата стоковица, а не да те лъжат някви там по автокъщите, пък ти си реши, ма още няма М-че за 5000лв., то и за повече няма( М читаво е 15000+, и пак не съм сигурен...)

AcoTo®
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2