Ново 318TDS в клуба!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
bam-bam написа:добре дошъл в отбора ... ел жам не знам дали ше сложиш ама 1 чипче ... и ще я трансформираш в 325тдс
E чак пък 325тдс

Последна промяна LAST RIDE на 17 Фев 2007, 17:39, променена общо 1 път
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

прави ми впечатление че колите от италия си има всичко- ел стъкла , климатроник и всичко каквото се сетиш , а колите внесени от германия / поне гледах 3 такива/ 96 година нямат нито ел пакет , нито дори климатик , без никакви екстри / бай немец не държи чак толкова на това/ италянците се глезят повече

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Честито и от мен - добре дошъл в клуба на тдс - ките))
Няма какво да се чудите. И мойта е 7'95 - та , но е с 2 ербега и врътки на прозорците (от Австрия, ако има някакво значение).
Хиляди безаварийни километри !!!!
Няма какво да се чудите. И мойта е 7'95 - та , но е с 2 ербега и врътки на прозорците (от Австрия, ако има някакво значение).

stay tuned

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Честито и от мен!
Същият рядко срещан цвят,като моята е май...
Със здраве да я търкаляш!!! 
Същият рядко срещан цвят,като моята е май...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Kiceto честито! Дано нямаш ядове с колата. Аз имах малко, докато я постегна (турбо), но сега е с чип и върви на пушка.
Прочетох, че някой ти даваше съвет да не я зориш много. По този повод - една случка, а ти си прави извода:
Значи, смениха ми турбото с оригинално "Гарет" и дойде време да се пали колата. Да ама пичовете измили системата и кулера с нафта, от която си останало доста. Като запали, чудо на чудесата. Колата се форсира до пълен оборотомер - вкл. червената зона, само дето стрелката не се изкриви. Връщане на ключа и ВАДЕНЕ - никакъв ефект. Помислих си "сега ще хвърчат бтала и клапани до небесата"!! И така работи около 20-30 секунди и си угасна. Ами, знаеш ли какви бяха последиците от това пренадуване? НИКАКВИ!!! Казах ти вече - върви на пушка, а аз не я жаля. Колите са супер яки, карай си я смело!
Прочетох, че някой ти даваше съвет да не я зориш много. По този повод - една случка, а ти си прави извода:
Значи, смениха ми турбото с оригинално "Гарет" и дойде време да се пали колата. Да ама пичовете измили системата и кулера с нафта, от която си останало доста. Като запали, чудо на чудесата. Колата се форсира до пълен оборотомер - вкл. червената зона, само дето стрелката не се изкриви. Връщане на ключа и ВАДЕНЕ - никакъв ефект. Помислих си "сега ще хвърчат бтала и клапани до небесата"!! И така работи около 20-30 секунди и си угасна. Ами, знаеш ли какви бяха последиците от това пренадуване? НИКАКВИ!!! Казах ти вече - върви на пушка, а аз не я жаля. Колите са супер яки, карай си я смело!
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
titto написа:Честито и от мен!
Същият рядко срещан цвят,като моята е май...Със здраве да я търкаляш!!!

Скоро се надявам и да се видим на някоя от сбирките и да се запозная лично с повечето от вас.

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
Айдееее , аз ви казах че е36 -ците се множат като гъби. Нищо така трябва!!!
Със здраве да си я караш колега , и хич не се притеснявай за ел.джамовете . тъкмо няма да ти се налага да сменяш водачите честичко
Браво много е арна колата !!! Само хубави мигове с нея
Със здраве да си я караш колега , и хич не се притеснявай за ел.джамовете . тъкмо няма да ти се налага да сменяш водачите честичко

Браво много е арна колата !!! Само хубави мигове с нея
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колега! За джамовете ще е по-нататъка първо ще са джанти и тогава ще се мисли за джамове, кожи, чипове и тн. 

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
Kiceto написа:Мерси колега! За джамовете ще е по-нататъка първо ще са джанти и тогава ще се мисли за джамове, кожи, чипове и тн.
Ако монтираш и некоя пищна дама да те чека гола като се качиш, направо ми я продавай колата

Сори за спама!!!
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
Тва са само преокти за сега, но джанти и чипче ще има, а за мадамата можеме да измислиме нещо по въпроса

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3