Въпрос за седалки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ceko_vv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв Е39 525
Абе колиги и мойта има некви кабеляци под седалката и влизат в една дълта и тясна черна кутия. И аз мисля че е нещо за опъване на колана при катастрофа ама не знам и ме е старах да барам, а и мойта седалка е за притягане!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
euroto написа:Сега се "гъзих" и има две двойни кабелчета които са изолираниТочно под седалката са
Това няма да е за коланите
щракни им един фотос и ще ти кажа дали са за подгряване...ако имат букси щракни и тях

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Andronoff
- триногата
-
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
На мен също ми похлопваше и даже поскърцваше в определено положение на седалката и хванах има някъв спрей който пише че отстранява ,мръсотия ,ръжда ,не допъска вода и кара метални части да се движат по гладко без много триене и ги напръсках и 2те шеини доста обилно и до там с тоя проблем.
Едно друго нещо обаче много ме дразни откакто съм си я купил тая кола и немога да се преборя с него е че вратичката на жабката поскръцва по време на движение и понякога направо откачам...и незнам как да го оправя тва пръсках и пантите на нея с същия спрей имаше резултат само за 1-2 дена...
Едно друго нещо обаче много ме дразни откакто съм си я купил тая кола и немога да се преборя с него е че вратичката на жабката поскръцва по време на движение и понякога направо откачам...и незнам как да го оправя тва пръсках и пантите на нея с същия спрей имаше резултат само за 1-2 дена...
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
моята дясна седалка така скърца.МНОГО дразни.Тоя спрей как се казва.Сваля ли цялата седалка за да напръскаш
the project is ready....

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Aбе ви кастфони-мастофони немате ли,каде ги чувате тия неща 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- ceko_vv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв Е39 525
Aз, имам CD, но от както съм с новите гърнета не го пускам! много готино звучи. Сега няма нищо с тия селски спортни гърнета за по 20 лева с който я купих! 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
като стана дума за офф-а с жабки и т.н...взаимо заменяеми ли са жабките на колите с 1 и съответно с 2 еър бега...мин.неделя разглабях една и ми се струва,че ще стане,и много искам да я сменя,защото хем там е оправен проблема с "увисването" на вратичката,хем копчето има по-красив дизайн 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
///MapTo има ли и каква е разликата в жабките(аз съм с 2 AIR BAG )и жабката ми е леко порвиснала
поправимо ли е това?
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... umId=87710

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
LAST RIDE написа:///MapTo има ли и каква е разликата в жабките(аз съм с 2 AIR BAG )и жабката ми е леко порвисналапоправимо ли е това?
Провисването е абсолютно поправимо,моята беше в същото положение ,ама вече си е прибрана.Някой беше постнал нещо за оправията,накратко се завиват два винта(черни) от двете страни на ключалката.Но първо свали горната решетка(въздуховодите)за да видиш къде ще се хванат винтовете,просто да не уцелиш въздух вместо пластмаса...

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
някое линкче нещо към темата

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
LAST RIDE написа:някое линкче нещо към темата![]()
Съжалявам прерових сума теми(поста май беше между другото в темата),ама нищо не намерих ,имаше снимка,дано някой се сети.А и тая търсачка нещо не мога я вдяна,пишеш дума ,а тя ти вади съвсем други неща,някой няма ли да ме светне..

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3