Питане - airbag
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
theraven_nz написа:Потвърждавам... 316 с М43 под капака, трима човека в купето и безброй боклуци в багажника около 10 мин си държа 200км/ч (според скоростомера). Определено и има нещо на твоята. Я филтърче, я центровка... не знам...
абе мн интересно как ги държиш тея 200 10минути?? Аз незнам магистрала в БГ дето да няма неравности / дупки по нея или завои. Аз 200 повече от 20-30сек не мога да задържа или настигам някой или пътя е толкова неравен че имам чувството че ще излетя от някоя дупка.. Говоря за Тракия.. на хемус има много завои и там неможе да се кара така.. поне аз немога.....
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
CSS2 написа:theraven_nz написа:Потвърждавам... 316 с М43 под капака, трима човека в купето и безброй боклуци в багажника около 10 мин си държа 200км/ч (според скоростомера). Определено и има нещо на твоята. Я филтърче, я центровка... не знам...
абе мн интересно как ги държиш тея 200 10минути?? Аз незнам магистрала в БГ дето да няма неравности / дупки по нея или завои. Аз 200 повече от 20-30сек не мога да задържа или настигам някой или пътя е толкова неравен че имам чувството че ще излетя от някоя дупка.. Говоря за Тракия.. на хемус има много завои и там неможе да се кара така.. поне аз немога.....
Ми като няма коли що да не и извадя душицата... 200 му е лимита на хайванчето. Не съм засичал до секунда, но 2 песни време изкара

---
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2