Питане - airbag

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CSS2 » 07 Фев 2007, 12:38

theraven_nz написа:Потвърждавам... 316 с М43 под капака, трима човека в купето и безброй боклуци в багажника около 10 мин си държа 200км/ч (според скоростомера). Определено и има нещо на твоята. Я филтърче, я центровка... не знам... :roll:

абе мн интересно как ги държиш тея 200 10минути?? Аз незнам магистрала в БГ дето да няма неравности / дупки по нея или завои. Аз 200 повече от 20-30сек не мога да задържа или настигам някой или пътя е толкова неравен че имам чувството че ще излетя от някоя дупка.. Говоря за Тракия.. на хемус има много завои и там неможе да се кара така.. поне аз немога.....
Изображение
Изображение

Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 07 Фев 2007, 12:50

Абе всичко може...въпрос на желание ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CSS2 » 07 Фев 2007, 16:06

... и омръзнал живот....
Изображение
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 07 Фев 2007, 17:43

CSS2 написа:
theraven_nz написа:Потвърждавам... 316 с М43 под капака, трима човека в купето и безброй боклуци в багажника около 10 мин си държа 200км/ч (според скоростомера). Определено и има нещо на твоята. Я филтърче, я центровка... не знам... :roll:

абе мн интересно как ги държиш тея 200 10минути?? Аз незнам магистрала в БГ дето да няма неравности / дупки по нея или завои. Аз 200 повече от 20-30сек не мога да задържа или настигам някой или пътя е толкова неравен че имам чувството че ще излетя от някоя дупка.. Говоря за Тракия.. на хемус има много завои и там неможе да се кара така.. поне аз немога.....

Ми като няма коли що да не и извадя душицата... 200 му е лимита на хайванчето. Не съм засичал до секунда, но 2 песни време изкара :roll:
---

Предишна

Назад към E36