Нестабилност
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Вероятно е от силният вятър който имаше, аз го усетих същото и мислех че ми има нещо, но после всичко се оправи на другия ден когато нямаше вятър 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Моите отпред да тотално изпушили,май месец като я взех левия пускаше масло (оригиналните Боге ,комбинирани ),тия дни гледам даже вече изсъхна щото е празен,десния не тече ама мек.Като я хвана за гредата пред двигателя,нагоре-надолу няма грам съпротивление.Есента ходих до Пловдив ,които са от там знаят пътя за Карлово(кърпеж все едно стадо крави са минавали
),казвам ви повече от 100км не можах ,ще изпозагубя гумите,отпред все едно си на колесар,във въздуха.Наумил съм си февруари мятам всичко у бобрите(шарнири,тампони,накрайници,биалети абе всичко ) и трябва да се почувствам нов човек на пътя.Сигурност преди всичко!!! 

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
t0sh написа:реглажа си е реглаж, не съм виждал да тестват за луфтове и проблеми по кормилните щанги ... но може аз да ходя на лошо място кой знае
А според теб ако има луфт в щангите как ще ти направят реглаж

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
И аз реших в събота отивам да си слагам нови предни Закс, че им нямам вяра на братята румънци с тия Билщайн техните - колкото цигарите им са Марлборо
Тия Закс поне били немски газово-маслени двойнодействащи. Оказа се че Билщайн полуспортния дето са по 400лв бройката били оригинални от Германия а не от Румънския завод но много ми е непосилно. Оригинални на БМВ и те се доближават до тая цена 

отзад съм с билщайнки, обикновени Б4 газови по 95лв бр. ги зех от манимпекс уж техните стоки са оригинални и с митнически декларации за произход, ама нишо чудно и да са от Румъния
за мен важното е че съм супер доволен вече година откак съм с тях и колата не мърда. ако взема да сменям предни пак билщайнки ще взема, независимо от къде са. то в БГ нищо не се знае от де идва в действителност, да не излезе, че закса са турски или гръцки
за мен важното е че съм супер доволен вече година откак съм с тях и колата не мърда. ако взема да сменям предни пак билщайнки ще взема, независимо от къде са. то в БГ нищо не се знае от де идва в действителност, да не излезе, че закса са турски или гръцки

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
отг
Аз взех Bilstein газови задни и за 5хил.км и няма и 3-4 месеца единия се омаза...Така, че кое оригинално, кое не...никой не знае!За мен оригинално и истинско е, това което "кара....и издържа...".Жалкото е само, че се разбира едва след като го купиш и ...платиш....

...............................
- vitamincpp
- ентусиаст
-
Ми то това е присъщо за румънското производство, един уцелва друг не
Аз се колебая сега и за Монро понеже чувам само положителни отзиви.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
То нали в БГ се внасяше само турско Monroe...
Големи боклуци...
Сега вече има ли промяна ?
Билщайн пък били румънски кенефи....
То остана ли нещо свястно в тая държава
Големи боклуци...

Сега вече има ли промяна ?
Билщайн пък били румънски кенефи....

То остана ли нещо свястно в тая държава

- vitamincpp
- ентусиаст
-
Ми то има спасение ама няма толкова пари - оригиналните на бмв са 320лв единия, а за источна европа някакви подсилени са по 580лв. Така че като не си купуваме скъпи а търсим нещо до 200лв ние напрактика гласуваме за изнасянето на производствата по такива държави 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vitamincpp написа:а за источна европа някакви подсилени са по 580лв.
...познай що са подсилени и са за източна европа....

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2