Нестабилност

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Яну 2007, 11:01

Вероятно е от силният вятър който имаше, аз го усетих същото и мислех че ми има нещо, но после всичко се оправи на другия ден когато нямаше вятър :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 30 Яну 2007, 19:11

Моите отпред да тотално изпушили,май месец като я взех левия пускаше масло (оригиналните Боге ,комбинирани ),тия дни гледам даже вече изсъхна щото е празен,десния не тече ама мек.Като я хвана за гредата пред двигателя,нагоре-надолу няма грам съпротивление.Есента ходих до Пловдив ,които са от там знаят пътя за Карлово(кърпеж все едно стадо крави са минавали :mhihi: ),казвам ви повече от 100км не можах ,ще изпозагубя гумите,отпред все едно си на колесар,във въздуха.Наумил съм си февруари мятам всичко у бобрите(шарнири,тампони,накрайници,биалети абе всичко ) и трябва да се почувствам нов човек на пътя.Сигурност преди всичко!!! :driving:

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 30 Яну 2007, 20:07

t0sh написа:реглажа си е реглаж, не съм виждал да тестват за луфтове и проблеми по кормилните щанги ... но може аз да ходя на лошо място кой знае :mhihi:

А според теб ако има луфт в щангите как ще ти направят реглаж :)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 30 Яну 2007, 21:18

И аз реших в събота отивам да си слагам нови предни Закс, че им нямам вяра на братята румънци с тия Билщайн техните - колкото цигарите им са Марлборо :) Тия Закс поне били немски газово-маслени двойнодействащи. Оказа се че Билщайн полуспортния дето са по 400лв бройката били оригинални от Германия а не от Румънския завод но много ми е непосилно. Оригинални на БМВ и те се доближават до тая цена :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 30 Яну 2007, 22:03

отзад съм с билщайнки, обикновени Б4 газови по 95лв бр. ги зех от манимпекс уж техните стоки са оригинални и с митнически декларации за произход, ама нишо чудно и да са от Румъния
за мен важното е че съм супер доволен вече година откак съм с тях и колата не мърда. ако взема да сменям предни пак билщайнки ще взема, независимо от къде са. то в БГ нищо не се знае от де идва в действителност, да не излезе, че закса са турски или гръцки :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

отг

Мнение от vesko4114 » 31 Яну 2007, 12:55

Аз взех Bilstein газови задни и за 5хил.км и няма и 3-4 месеца единия се омаза...Така, че кое оригинално, кое не...никой не знае!За мен оригинално и истинско е, това което "кара....и издържа...".Жалкото е само, че се разбира едва след като го купиш и ...платиш.... :( :( :( :(
...............................

ентусиаст
Аватар

Мнение от vitamincpp » 31 Яну 2007, 14:09

Ми то това е присъщо за румънското производство, един уцелва друг не :) Аз се колебая сега и за Монро понеже чувам само положителни отзиви.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 31 Яну 2007, 14:24

То нали в БГ се внасяше само турско Monroe...
Големи боклуци... :confused:
Сега вече има ли промяна ?

Билщайн пък били румънски кенефи.... :confused:
То остана ли нещо свястно в тая държава :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vitamincpp » 31 Яну 2007, 15:25

Ми то има спасение ама няма толкова пари - оригиналните на бмв са 320лв единия, а за источна европа някакви подсилени са по 580лв. Така че като не си купуваме скъпи а търсим нещо до 200лв ние напрактика гласуваме за изнасянето на производствата по такива държави :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 31 Яну 2007, 16:02

vitamincpp написа:а за источна европа някакви подсилени са по 580лв.

...познай що са подсилени и са за източна европа.... :roll: :roll:

Предишна

Назад към E36