Не загрява
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
BOBSI_BMW написа:вече мога да се похваля...![]()
днес го смених и работата била по добре(то имало и по силно парно)
![]()
термостата го взех 21 лв. уж бил немски
на 88 градоса е този който го свалих и е оргинале...и тоя новия е на 88
![]()
![]()
P.S а и не се сменя трудно...мнооо проста работа...
![]()
4естито колега

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BOBSI_BMW написа: и не се сменя трудно...мнооо проста работа...![]()
Моя майстор замина за Австрия и тия дето останаха са с две леви ръце заврени в задниците. Оня ден бях там да ми го сменят и като ги гледам как се чешеха дето не ги сърби се отказах да го сменям. Кажи някой по- читав ако си от Сф, че ми писна от тия.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
bum_bum написа:BOBSI_BMW написа: и не се сменя трудно...мнооо проста работа...![]()
Моя майстор замина за Австрия и тия дето останаха са с две леви ръце заврени в задниците. Оня ден бях там да ми го сменят и като ги гледам как се чешеха дето не ги сърби се отказах да го сменям. Кажи някой по- читав ако си от Сф, че ми писна от тия.
не знам то4но къде е , на тдс-а но при мен е на много удобно място , може6 и сам да си го смени6
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
ludiagsm написа:не знам то4но къде е , на тдс-а но при мен е на много удобно място , може6 и сам да си го смени6
Сигурно мога, но нито инструменти имам, нито има къде да го направя

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:ludiagsm написа:не знам то4но къде е , на тдс-а но при мен е на много удобно място , може6 и сам да си го смени6
Сигурно мога, но нито инструменти имам, нито има къде да го направя
08887919996 Иво ,звънни ми утре т.е. днес към 10.00 сутринта!!!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
ако не си свършил работа
...треа да се видим 3-та и ludiagsm..ако можем и е като при наште ще го сменим ако не ще измислим някой МАЙСТОР да го оправи
.....аз съм си мнооооооого доволен сега греее супер
...ама знаеш ли сега се сетих една подробност твоя е на 95 градоса а наште са на 88
....шото си дизел
...е то няма значение в цената с Иво ги гледахме между 20-25 лв....

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
BOBSI_BMW написа:ако не си свършил работа...треа да се видим 3-та и ludiagsm..ако можем и е като при наште ще го сменим ако не ще измислим някой МАЙСТОР да го оправи
![]()
![]()
...ама знаеш ли сега се сетих една подробност твоя е на 95 градоса а наште са на 88
....шото си дизел
![]()
днес ми казаха, 4е оригиналния термостат за м42 бил на 92 градуса

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
ludiagsm написа:08887919996 Иво ,звънни ми утре т.е. днес към 10.00 сутринта!!!
Смених го днес сутринта, а съобщението го прочетох чак сега. Мерси все пак

Термостата е зад перката и трябва да се свалят бая работи, не беше май много лесно.
Ходих да си търся и въздушен филтър защото като сменях маслото нямаше и ми се видя доста скъп (36лв) и се замислих, че не знам на дизелова кола дали може да се сложи от онези другите филтри. Имаш ли някаква идея дали става и как може да се сложи?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
BOBSI_BMW написа:ако не си свършил работа...треа да се видим 3-та и ludiagsm..ако можем и е като при наште ще го сменим ако не ще измислим някой МАЙСТОР да го оправи
![]()
![]()
....шото си дизел
![]()
Аз съм запомнил, че е 87 или 88 градуса.. 30лв май го взех, а иначе пишеше 35. Ама нищо чудно и да са ме пързулнали. Иначе сега като го смених парното си е като на истински дизел, а и загрява доста по- бързо. Не можах обаче да намеря онази пластмаса, която се затваряла зимата за да загрява по- бързо. Може би да нямам такава ..
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:ludiagsm написа:08887919996 Иво ,звънни ми утре т.е. днес към 10.00 сутринта!!!
Смених го днес сутринта, а съобщението го прочетох чак сега. Мерси все пак
Термостата е зад перката и трябва да се свалят бая работи, не беше май много лесно.
Ходих да си търся и въздушен филтър защото като сменях маслото нямаше и ми се видя доста скъп (36лв) и се замислих, че не знам на дизелова кола дали може да се сложи от онези другите филтри. Имаш ли някаква идея дали става и как може да се сложи?
има6 предвид спортен филтър става и за твоя модел, но трябва да се изолира, така 4е да не засмуква горе6т въздух от двигателя
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Да, за такъв си мислех. Сигурно ще е емалко кофти щото няма мног място около двигателя, но май се сещам как може да се сложи това чудо, ама все пак трябва да го види някой по - разбиращ за да не направя някоя простотия 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
BOBSI_BMW написа:сега е африка в колата нали![]()
![]()
Ами беше африка до сутринта, а сега незнам какво е щото ми се счупи горивната помпа и вече ми се реве направо от тая кола... Незнам дали аз съм взел най- строшеното бмв на света, но ако щете вярвайте от август месец до сега само веднъж съм паднал под 600лв за ремонти месечно. И това ако не е ентусиазъм.. ама вече взе да ми се изчерпва!

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Bum_bum няма да са предаваш
И аз бях така първите 3 месеца след като я купих (даже и над 600лв./месец). Ама веднъж като и смених каквото трябваше и вече повече от 2 месеца само бензин наливам
(да не чуе дявола само...
)

(да не чуе дявола само...

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Аз да чукна на дърво от една година я карам мойта и за таз година съм дал всичко на всичко 300 лв. за ремонти .. напоследак предницата се обажда нещо ,все нямам време да я закарам на майстор.. 

57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4