Не загрява

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 13 Ное 2003, 17:27

BOBSI_BMW написа:вече мога да се похваля... :wink: :arrow: днес го смених и работата била по добре(то имало и по силно парно) :lol: :lol: термостата го взех 21 лв. уж бил немски :roll: на 88 градоса е този който го свалих и е оргинале...и тоя новия е на 88 :?: :?: :?: P.S а и не се сменя трудно...мнооо проста работа... :lol: :lol:

4естито колега :) от къде го купи искам и аз ???? !!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Ное 2003, 18:24

BOBSI_BMW написа: и не се сменя трудно...мнооо проста работа... :lol: :lol:

Моя майстор замина за Австрия и тия дето останаха са с две леви ръце заврени в задниците. Оня ден бях там да ми го сменят и като ги гледам как се чешеха дето не ги сърби се отказах да го сменям. Кажи някой по- читав ако си от Сф, че ми писна от тия.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 14 Ное 2003, 23:51

bum_bum написа:
BOBSI_BMW написа: и не се сменя трудно...мнооо проста работа... :lol: :lol:

Моя майстор замина за Австрия и тия дето останаха са с две леви ръце заврени в задниците. Оня ден бях там да ми го сменят и като ги гледам как се чешеха дето не ги сърби се отказах да го сменям. Кажи някой по- читав ако си от Сф, че ми писна от тия.

не знам то4но къде е , на тдс-а но при мен е на много удобно място , може6 и сам да си го смени6

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Ное 2003, 0:45

ludiagsm написа:не знам то4но къде е , на тдс-а но при мен е на много удобно място , може6 и сам да си го смени6

Сигурно мога, но нито инструменти имам, нито има къде да го направя :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 15 Ное 2003, 1:20

bum_bum написа:
ludiagsm написа:не знам то4но къде е , на тдс-а но при мен е на много удобно място , може6 и сам да си го смени6

Сигурно мога, но нито инструменти имам, нито има къде да го направя :(

08887919996 Иво ,звънни ми утре т.е. днес към 10.00 сутринта!!!

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 15 Ное 2003, 18:32

ако не си свършил работа :arrow: ...треа да се видим 3-та и ludiagsm..ако можем и е като при наште ще го сменим ако не ще измислим някой МАЙСТОР да го оправи :lol: .....аз съм си мнооооооого доволен сега греее супер :lol: :lol: :lol: ...ама знаеш ли сега се сетих една подробност твоя е на 95 градоса а наште са на 88 :idea: ....шото си дизел :?: ...е то няма значение в цената с Иво ги гледахме между 20-25 лв.... :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 15 Ное 2003, 20:39

BOBSI_BMW написа:ако не си свършил работа :arrow: ...треа да се видим 3-та и ludiagsm..ако можем и е като при наште ще го сменим ако не ще измислим някой МАЙСТОР да го оправи :lol: .....аз съм си мнооооооого доволен сега греее супер :lol: :lol: :lol: ...ама знаеш ли сега се сетих една подробност твоя е на 95 градоса а наште са на 88 :idea: ....шото си дизел :?: ...е то няма значение в цената с Иво ги гледахме между 20-25 лв.... :lol: :lol:

днес ми казаха, 4е оригиналния термостат за м42 бил на 92 градуса :shock: :shock: :shock: в понеделник 6те се ходи до дару кар .... писна ми :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Ное 2003, 23:05

ludiagsm написа:08887919996 Иво ,звънни ми утре т.е. днес към 10.00 сутринта!!!

Смених го днес сутринта, а съобщението го прочетох чак сега. Мерси все пак :)
Термостата е зад перката и трябва да се свалят бая работи, не беше май много лесно.
Ходих да си търся и въздушен филтър защото като сменях маслото нямаше и ми се видя доста скъп (36лв) и се замислих, че не знам на дизелова кола дали може да се сложи от онези другите филтри. Имаш ли някаква идея дали става и как може да се сложи?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Ное 2003, 23:06

BOBSI_BMW написа:ако не си свършил работа :arrow: ...треа да се видим 3-та и ludiagsm..ако можем и е като при наште ще го сменим ако не ще измислим някой МАЙСТОР да го оправи :lol: .....аз съм си мнооооооого доволен сега греее супер :lol: :lol: :lol: ...ама знаеш ли сега се сетих една подробност твоя е на 95 градоса а наште са на 88 :idea: ....шото си дизел :?: ...е то няма значение в цената с Иво ги гледахме между 20-25 лв.... :lol: :lol:

Аз съм запомнил, че е 87 или 88 градуса.. 30лв май го взех, а иначе пишеше 35. Ама нищо чудно и да са ме пързулнали. Иначе сега като го смених парното си е като на истински дизел, а и загрява доста по- бързо. Не можах обаче да намеря онази пластмаса, която се затваряла зимата за да загрява по- бързо. Може би да нямам такава ..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 16 Ное 2003, 6:43

bum_bum написа:
ludiagsm написа:08887919996 Иво ,звънни ми утре т.е. днес към 10.00 сутринта!!!

Смених го днес сутринта, а съобщението го прочетох чак сега. Мерси все пак :)
Термостата е зад перката и трябва да се свалят бая работи, не беше май много лесно.
Ходих да си търся и въздушен филтър защото като сменях маслото нямаше и ми се видя доста скъп (36лв) и се замислих, че не знам на дизелова кола дали може да се сложи от онези другите филтри. Имаш ли някаква идея дали става и как може да се сложи?

има6 предвид спортен филтър става и за твоя модел, но трябва да се изолира, така 4е да не засмуква горе6т въздух от двигателя

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Ное 2003, 23:15

Да, за такъв си мислех. Сигурно ще е емалко кофти щото няма мног място около двигателя, но май се сещам как може да се сложи това чудо, ама все пак трябва да го види някой по - разбиращ за да не направя някоя простотия :)
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 18 Ное 2003, 11:52

важното е, че си го сменил....сега е африка в колата нали :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Ное 2003, 15:27

BOBSI_BMW написа:сега е африка в колата нали :lol: :lol: :lol:

Ами беше африка до сутринта, а сега незнам какво е щото ми се счупи горивната помпа и вече ми се реве направо от тая кола... Незнам дали аз съм взел най- строшеното бмв на света, но ако щете вярвайте от август месец до сега само веднъж съм паднал под 600лв за ремонти месечно. И това ако не е ентусиазъм.. ама вече взе да ми се изчерпва! :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 18 Ное 2003, 18:13

Bum_bum няма да са предаваш :D И аз бях така първите 3 месеца след като я купих (даже и над 600лв./месец). Ама веднъж като и смених каквото трябваше и вече повече от 2 месеца само бензин наливам 8) 8) 8) 8)
(да не чуе дявола само... :D )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 18 Ное 2003, 19:01

Аз да чукна на дърво от една година я карам мойта и за таз година съм дал всичко на всичко 300 лв. за ремонти .. напоследак предницата се обажда нещо ,все нямам време да я закарам на майстор.. :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към E36