смяна двигател
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Според мен дифа си е абсолютно същия на 316 , 318 и 320, но нека някой който е разбирач да каже. А за снямата щом си решил я направи но според мен ще има много главоболия, които се лекуват с много пари 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
за М50-ка във 316-ка,щи трябват мотора( целия с компове, инсталаций и тн.),скоростите,20-ков кардан(май и твоя мое се преправи),отпред май малко пластмасите ще поразкараш и поразмърдаш,таблото(казват че и старото може да се препрограмира)...шестака е по-тежък и може да се наложи смяна на части от предницата(прожини амортесьор-мисля че има разлики),акумолатора няма да е лошо да отиде отзад(не е задължително ),и цялата изпусквателна система(на 16-ката е много малка,не че не може с нея ,ама колата не работи хубаво)....та сега малко мое мнение,ако ще сменяш и не ти се дават много пари търси М42/44(по-малко пари ще ти трябва зада го сложиш,вървежа ще е почти като двайска) ако искаш шестак,прескачаш 20-ката и търсиш нещо по-голямо(м50б25 е перфектно
)

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Брей, че ме заинтригувахте с тая тема
! Добре, а да кажем една смяна с м50б25/б28 приблизително по груби сметки колко излиза(мойта е 318 ако има значение)
?

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Maverick_VS написа:Брей, че ме заинтригувахте с тая тема! Добре, а да кажем една смяна с м50б25/б28 приблизително по груби сметки колко излиза(мойта е 318 ако има значение)
?
зависи за колко вземеш мотора...но 3000+ не ти мърдат

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2