СВЕЩИ СЪВЕТ за м42

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 14 Яну 2007, 0:55

juiloo_cazar написа:NGK по каталог

Точно, кратко и ясно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 14 Яну 2007, 3:54

juiloo_cazar написа:NGK по каталог

:yes:

иначе и от 'платинени' гледах бели... но NGK - това са свещите от които досега никой не съм чул да се оплаче, ако са купени от дарукар примерно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 14 Яну 2007, 22:50

На старото ми БМВ бях с Беру Ултракс триелектродни. Бях с обикновенна газова и работеха супер. Сега съм с ГИ и с Бош 4електродни и съм много доволен . Мой приятел си сложи Бриск Силвър май са чешки специално за газови уредби с един електрод и отзивите му са много добри въпреки цената 4.50 за брой ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 14 Яну 2007, 23:02

Бриск Силвър са специално проектирани за газови уредби.На стария ми
Опел карах с такива и изкараха 3 години(другите едвам избутваха по 6
месеца.Сега пак карам с Бриск и съм много доволен.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 15 Яну 2007, 0:00

Denso Iridium много съм доволен. Взимаш каталога гледаш и купуваш. Около 12лв е бройката :)

П.С Говорим за бензин само не знам с газта как ще се справят :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i Turbo
Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.

Мнение от VENBO » 15 Яну 2007, 13:15

Нарочно си купих комплект NGK по каталог и Beru по каталог. пробвах ги и двата комплекта по 1000 км. Много по-доволен съм от Beru. Лично мение.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikicar » 15 Яну 2007, 16:57

verdano написа:Denso Iridium много съм доволен. Взимаш каталога гледаш и купуваш. Около 12лв е бройката :)

Я кажи кода на свеща DENSO IRIDIUM POWER дето са по 12лв./бр.???От къде си ги купи толкова евтино ?Да не би да си купил нормално DENSO нещо тая цена ми е малко нереална ?
Aз продавам свещи DENSO IRIDIUM POWER ценовата листа можете да разгледате ето тук http://www.adventurecar.com/catalogo.tuning.bl.php

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 15 Яну 2007, 22:43

nikicar написа:
verdano написа:Denso Iridium много съм доволен. Взимаш каталога гледаш и купуваш. Около 12лв е бройката :)

Я кажи кода на свеща DENSO IRIDIUM POWER дето са по 12лв./бр.???От къде си ги купи толкова евтино ?Да не би да си купил нормално DENSO нещо тая цена ми е малко нереална ?
Aз продавам свещи DENSO IRIDIUM POWER ценовата листа можете да разгледате ето тук http://www.adventurecar.com/catalogo.tuning.bl.php

K20TXR това май е само Denso Iridum и се водят стандартни а не Denso Iridium Power за това се заблуждаваш :) Denso Iridium Power определено са по-скъпи. Честно казано свещите ги купих много по-евтино от 12 но с връзки :winky: 12 лева беше официалната цена в магазина ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Свещи

Мнение от nikicar » 16 Яну 2007, 10:16

verdano написа:
nikicar написа:

K20TXR това май е само Denso Iridum и се водят стандартни а не Denso Iridium Power за това се заблуждаваш :) Denso Iridium Power определено са по-скъпи. Честно казано свещите ги купих много по-евтино от 12 но с връзки :winky: 12 лева беше официалната цена в магазина ;)

Не не си прав , DENSO IRIDIUM съвсем не са стандартни свещи .Това са иридиеви свещи ,т.е. няма как да са стандартни .А такива свещи за които говориш само DENSO IRIDIUM няма , има DENSO IRIDIUM POWER !!!Дори само по външния вид на свеща можеш да разбереш коя свещ е иридиева и коя е обикновена свещ.Иридиевата свещ е с много тънък електрод като игла.Струва ми се че са ти продали "нормално Denso за иридиева с идеята , че ти я продават много евтино "???
Oтносно свещите с код К20TXR , това са напълно нормално DENSO като те нямат нищо общо с DENSO IRIDIUM POWER .При мен тези свещи K20TXR са на цена от 11лв./бр.
Цените и на нормалното DENSO и на DENSO IRIDIUM POWER ги има в сайта който съм посочил малко по нагоре .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 16 Яну 2007, 14:59

Струва ми се че са ти продали "нормално Denso за иридиева с идеята , че ти я продават много евтино

Ами така е :) Търсих стандартни свещи и такива взех купих ги по 7 лв. и съм много доволен :)Ти такава цена ще дадеш ли?????? ;) Обаче на кутийката пишеше Denso Iridium. Не твърдя че са иридиеви! Написах просто да им е по-лесно като търся на момчетата

кандидат ентусиаст
Аватар

Свещи

Мнение от nikicar » 16 Яну 2007, 16:10

Отговора ми е същия .Не може на обикновена свещ да е написано DENSO IRIDIUM .Цените на свещите също съм ги дал , не виждам смисъл пък и нямам време да споря с теб !!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 16 Яну 2007, 17:04

Преди месец си смених свещите,взех си NGK-10лв./бр.- двуполюсни от Варна, че в Русе не можах да намеря.
Не знам дали някой от вас е чел по вестниците ама преди нова година ченгета от Силистра откриват нямакъв гараж там около Силистра, в който произвеждали свещи-ментета - Bosch, Champion ...и още някакви пишеше.
Както и да е, внимавайте какво и от каде го вземате ;)
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Фев 2007, 16:03

Аз съм със м42 и искам да си взема NKG Свещи, това ли е каталожният им номер "NGK BKR6EK" и колко им е цената?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 24 Фев 2007, 16:25

ditko1 написа:Аз съм със м42 и искам да си взема NKG Свещи, това ли е каталожният им номер "NGK BKR6EK" и колко им е цената?

Да, това са твоите свещи, цената е около 10 кинта за брой.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Фев 2007, 16:53

а двуполюсни ли се водят?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36