Помощ-Някой може ли да ми.......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Exy написа:///sasho написа:Exy написа:А и човек, който е сложил на купе газ...явно не са му се давали пари за колата, смятай как е поддържана.
Не съм съгласен с теб.Аз също съм сложил газ на колата от подписа, която я продавам.Това значи ли , че не съм я подържал??? :![]()
![]()
ПС:Мога да ти кажа , че съм я поддържал само и единственно с оригинални части, , с което малко БМВ-та могат да се похвалят,дори и свещите са на БМВ.
Добре де, малко силно се изказах наистинаНо все пак не мога да разбера, след като можеш да си позволиш да я поддържаш само с оригинални части, защо я караш на газ? Пътуваш много и така спестяваш значително ли?
Трябва да ти кажа , че БМВ се подържа само с оригинални части. Като не го поддържаш с оригинални- ти просто не караш БМВ.
Колата не е на газ за да спестявам повярвай ми

Exy написа:За оригиналните части съм съгласен, и мойте свещи са БМВЗа части пари няма смисъл да се пестят, като смениш нещо с оригинално плащаш повече, но след това забравяш за него.
Радвам се , че се съгласи с мен.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Абе не ви ли се чини, че тая колица има ударче? Така като е снимана изглежда сурната от дясно и някой бояджия си е оставил ръцете на нея.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2