Няколко въпроса за 318тдс

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Дек 2006, 15:52

zvezdo88 написа:Не се доверявай в сервизи:)

Доста несериозно казано. Дай тогава да не ходим по сервизи.... недей така.... Ако човек не разбира е удачно да отиде в сервиз, на който има доверие или негов човек му е порепоръчал...

Вие що веднага не я закарахте при приятеля, ми "експериментирате" с непознати сервизи?

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 14 Дек 2006, 16:07

Honzik написа:
zvezdo88 написа:Не се доверявай в сервизи:)

Доста несериозно казано. Дай тогава да не ходим по сервизи.... недей така.... Ако човек не разбира е удачно да отиде в сервиз, на който има доверие или негов човек му е порепоръчал...

Вие що веднага не я закарахте при приятеля, ми "експериментирате" с непознати сервизи?

Аз може би не съм прав, но явно не съм попаднал на сервиз .Попаднах на място където гледаха само как да ми вземат парите.А относно това ако не разбираш, че е удачно да отидеш в сервиз съм съгласен, но за мен трябва да отидеш на няколко места или в препоръчани сервизи за които се говори добре докато се обедиш че наистина в това е проблема и трябва да се оправи.Не говоря за смяна на масло или диагностика(макар че и те са важни), а за нещо което незнаеш от какво е и какво трябва да се смени или ремонтира. Напълно съм съгласен с твоето мнение Honzik:)

Предишна

Назад към E36