Рзлики в Фейслифта на Е36 ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Явор написа:ЮДА и ти ли предаде комбинизон-тийма
Не бе баце

На всички им е скъпо

Как можа да си го помислиш

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
моля приеми извиненията ми тогас 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
///MapTo написа:kluves написа:.решетката в долния край на бронята е променена.новата е сравнително хомогенна решетка.няма различни сектори.
тук не съм съгласен...и доста преди 97 се срещат с цяла решетка..kluves написа:,мигачите на калниците са нови-по-тънки и финни.
а който няма такива?
доста преди 97 със такава решетка означава 80 лева в дару и смяна на старата.който няма мигачи е от съвсем старите.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща

давам ти 80 лв,ти ми донеси от камор/дару маска+широкия бъбрек и бирата е от мен...а ако ми покажеш и в коя дебела книга го чете това,че по-старите са без мигач отстрани,а всички нови имат цена няма да имаш...мойта е 93 и нямам странични мигачи,има съфорумци с 91 които имат мигачи

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
///MapTo написа::ahah:![]()
![]()
давам ти 80 лв,ти ми донеси от камор/дару маска+широкия бъбрек и бирата е от мен...а ако ми покажеш и в коя дебела книга го чете това,че по-старите са без мигач отстрани,а всички нови имат цена няма да имаш...мойта е 93 и нямам странични мигачи,има съфорумци с 91 които имат мигачи
Колегата най вероятно иска да каже,че в началните години само автомобили правени за италия имат странични мигачи на калниците,а след '95-то лето - всички имат това е факт!

vld написа:///MapTo написа::ahah:![]()
![]()
Колегата най вероятно иска да каже,че в началните години само автомобили правени за италия имат странични мигачи на калниците,а след '95-то лето - всички имат това е факт!
точно това иксам да кажа.както и че:
решетката в долния край на бронята е променена.новата е сравнително хомогенна решетка.няма различни сектори.
това съм го писал по-горе,а не маска,бъбрек.ето и цена на дару за решетката-82 лева с ддс
парт номер-51118222440
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
vld написа:след '95-то лето - всички имат това е факт!
kluves написа:точно това иксам да кажа
айде да не се обиждаме на години само

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2