проблем с оборотите на БМВ-ПОМОЩ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ioshev.al » 20 Ное 2006, 12:30

сондата за 320 ми излезе то4но 150 евро ба6 оригинална ами обадисе да поговорим катоси доиде6 успех

Потребител
Аватар

Мнение от pr_4ko » 20 Ное 2006, 22:39

ходих в един сервиз в обеля на диагностика, оказа се че ми се е измъкнал някакъв маркуч и колата поема въздух. компа имаше натрупани грешки, явно така съм я купил. сега някалко дни ще карам на бензин и ще хода пак да видим, че казаха, че май имам проблем с някакъв датчик на запалването, но веднъж излиза на компа, веднъж не, не са мн сигурни. Сега оборотите са заковани и колата върви като самолет :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от pr_4ko » 26 Ное 2006, 0:00

имам едни излишни свещи БМВ/използвани но в перф.състояние двуполюсни/ и бензинов филтър/чисто нов/ и датчик за разпределителен вал. Може да се пробват

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ksedo » 26 Ное 2006, 0:31

Ламбда сонда е изключено да е,при положение че и на газ няма оправия,защото тя на газ не играе!!!Ако се изфорсирва до край като и дадеш газ(и на газ и на бензин)изклучваме и дебитомер!Така че остава:
1:поема въздух от някаде(по принцип от маркуча между дебитомера и колекторите)
2:Кабелите са ти за смяна(мойе само един да не е в ред ама си ги смени всичките ако излезе кабел)
3:свещи
4:На газ не ти е добра центровката а не бензин може от много неща да е!Така че отивай да ти я видят на елкон!!!Ама от тва че и на газ и на бензин прави едно и също не си вади никви заключения!Има момент,в който тва е съвпадение!
Успех!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 26 Ное 2006, 20:47

Pin2 написа:Имам същият проблем. Още не съм го отстранил и искам да попитам, възможно ли е да е от горивният филтър?
До тук възможности са: стъпковото моторче , ламбда сонда , дебитомер.
бтв, на компютър ми показа, че ламбда сондата си е перфектна. Много се съмнявам за тоз горивен филтър, ама е 30 лв да му се...

Е 30 лв много ли ти се струват ?! Караш БМВ колега :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E36