помагайте, че съвсем се видях в чудо вече
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Quixzole - много "интересна" е тая тема във форума за Audi. Мисля, че няма да е съвсем зле колкото и върли привърженици да сме на синъо-бялата емблема - да се поучим малко от толерантността и обективното мнение на феновете в този форум. Ще предотврати прерастването на споровете в караници. И все пак - BMW forever -:)
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
quixzole написа:Момчетата просто са обективни, както и ниесамо BMW
![]()
Е кое им е обективоното
(колко по-мощна бе колега? - около 700 коня сигурно) и БМВ не били бързи - лъжлива слава им се носела. Не знам за вас но аз хабер да си нямах от БМВ това щеше да ми звучи смешно така че според мен тука сме доста далече от обективността!SGV
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И постоянно пищят как им се скапвали колите от гадните пътища ... и колко рмонти правели. Аз една година карах баси пръдливата фиеста и всичко на всичко 40лв съм дал за ремонт и то не на ходовата част. Сигурно аз някак си карам по по- здрави пътища..
Сега ще видим с бмв- то как ще е
Сега ще видим с бмв- то как ще е
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
истината е 4е просто трябва да дадеш малко пове4е пари като си купуваш колата и задължително добър сервис преди да си я вземеш, аз лично бих казал ДАРУКАР. тогава поддръжката ти няма да е скапа просто щото няма да се чупи. оба4е ако си купиш някоя ефтина талига можеш да си сложиш страшен таралеж в гащите:)

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2