Таблет в Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Таблет в Е36

Мнение от steeN » 06 Окт 2015, 19:07

Не е зле като идея за разположението на работите, но трябва бая работа да изглеждат нещата на мястото си.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар
Кара: Е36 1.6
Мечтае да кара: М4

Мнение от ivaylo009 » 06 Окт 2015, 19:16

Ще стане колега, просто остава рамката, която мисля да е от друга кола и да я пригодя за моята. Като се понаместят нещата ще заприлича. Ясно ми е че не на всеки му харесва ,но на мен ми е удобно и ми харесва. Всеки с мнението си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 06 Окт 2015, 20:02

Може да стане хубаво. Но ще падне много работа. Но така от снимките както си качил е все едно с кофата си ги сипал в таблото :mhihi:
Абе важното е да има тунек, поне някъде да градим, не да деградираме :mhihi:
Следя темата с интерес и успех.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Окт 2015, 23:04

Мен ми стана интересно, щото интериора на Ауди R8 дето постнах, винаги ми е напомнял на Е36 и съм искал да видя как би изглеждал такъв мод. Аз не бих го направил, точно щото ще е адски много занимавка докато стане така, че да ми харесва.

Реално сиди-то може да се разкара и да се замени с някой преносим хард или флашка (освен ако не става въпрос за аудио дискове де). Ако инсталираш някакво приложение като torque с ОБД адаптер и липса на голям борд няма да имаш :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 06 Окт 2015, 23:42

Ако ти се дават пари, мога да се сетя за 20 по-смислени неща, които да направиш в е36-ца.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36is 1993,ford Capri mk3 2.3V6

Мнение от mitakacapri » 07 Окт 2015, 12:25

ivaylo009 написа:Таблета е почти поставен, ползвах готов скриин и една програма за невидими бутони върху него и така заприлича на заводско нави на БМВ. Свързах го към зарядно което ще зарежда само когато е на контакт. Свързано е към СиДИ-то на колата което е изместено и няма да се ползва за нищо освен за да захранва колоните , но това на първо време - след това ще е с 4 канален усилвател за тях. Остава ми проблема с извеждане на Power бутон, ако някой помогне ще съм много благодарен. За рамка ще ползвам PVC 3mm което ще китосам и шприцна след това.

Би ли споделил коя да точно програма използва за невидими бутони

Потребител
Аватар
Кара: Е36 1.6
Мечтае да кара: М4

Мнение от ivaylo009 » 11 Окт 2015, 11:47

Desctop Vizualizer се казва програма за невидимите икони.

Предишна

Назад към E36