Имате ли информация?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dynalias
- младши ентусиаст
-
- Кара: с DPF
- Мечтае да кара: на ток
- Детайли за колата: стоковица
Re: Имате ли информация?
Хора, бая навътре вземате нещата вече. Първо тия коли вече са по на 20 години. Като гледам за какви дреболий се хващате имам чувството, че се вдетинявате вече. Не стига, че тия кошове дето ги караме са по на 20 години ами за 2000 лева търсите да е добре поддържана, гаражна, да я е карала бабка само до пазара в Германия и всичко да е пълен сток и в изключително състояние като пуканка от завода.
Аз лично си купих 320-ска от София преди някаде 2 години за 4000 лева без газ. Сложих и газ за 1000 лева и сега сложих м52б28 в коша и пак си прехвърлих газта. Какво значение има, че има газ? Още по добре! 1000 км правя на месец и са ми 100 литра газ по 90 стотинки. 1000 км на бензин по 2.30 лв. литара оставям на вас да сметнете колко на година си спестяваме 80% от хората който караме колите си със газ ( нека са мангасарски работи). Виж сега ако не ме бъркаха парите и изкарвах пари като белите хора на запад и аз нямаше да се занимавам да си сложа в багажника 30 литрова бутилка. Тези мотори са на доизживяване, колко години още ще ги карате, че ги пазите да не избега некоя кобила през ауспуха? Че като ви е страх да не се износи двигателя не му раздавайте газ! Стига се вдетинявахте!
Крайната сметка на моята кола е : 4000лв. колата, 1000лв. газов инжекцион, 1400лв. м52б28, още 500лв. излязоха разходи покрай новия двигател, М броня и частично пребоядисване стъпиха на 1200 лева и не слагам обслужването на окачване, мотор и гумите който съм купил още като я купих. С тези пари аз все още не се гордея и не смятам че карам е36 която препоръчвате да чака колегата в карса и мобиле за 2000 лева!
Все пак успех и дано намери колегата каквото търси, но със толкова заглеждане и такива финанси трудна работа!
Аз лично си купих 320-ска от София преди някаде 2 години за 4000 лева без газ. Сложих и газ за 1000 лева и сега сложих м52б28 в коша и пак си прехвърлих газта. Какво значение има, че има газ? Още по добре! 1000 км правя на месец и са ми 100 литра газ по 90 стотинки. 1000 км на бензин по 2.30 лв. литара оставям на вас да сметнете колко на година си спестяваме 80% от хората който караме колите си със газ ( нека са мангасарски работи). Виж сега ако не ме бъркаха парите и изкарвах пари като белите хора на запад и аз нямаше да се занимавам да си сложа в багажника 30 литрова бутилка. Тези мотори са на доизживяване, колко години още ще ги карате, че ги пазите да не избега некоя кобила през ауспуха? Че като ви е страх да не се износи двигателя не му раздавайте газ! Стига се вдетинявахте!
Крайната сметка на моята кола е : 4000лв. колата, 1000лв. газов инжекцион, 1400лв. м52б28, още 500лв. излязоха разходи покрай новия двигател, М броня и частично пребоядисване стъпиха на 1200 лева и не слагам обслужването на окачване, мотор и гумите който съм купил още като я купих. С тези пари аз все още не се гордея и не смятам че карам е36 която препоръчвате да чака колегата в карса и мобиле за 2000 лева!
Все пак успех и дано намери колегата каквото търси, но със толкова заглеждане и такива финанси трудна работа!
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
- dayamanti
- Потребител
-
- Кара: ис
- Мечтае да кара: със синия талон
- Детайли за колата: M42... черно лачено купенце.... градушково.
Re: Имате ли информация?
streetz написа:Добре си се ориентирал към IS-ка, но не бързай с купуването. Зелената е гробница, изобщо не си губи времето с VIP и ТОР обяви - щом някой е готов да даде 10-20 лв за да му излиза най-отгоре обявата, значи тая кола не е читава. Общовалидното правило - гледай всичко да е сток, ама наистина всичко. Топки на скоростния лост от Илиенци, шарени тапицерии по 10 лв комплекта, хромирани бъбреци и висящи от огледалото джунджурии видиш ли - не е твоята кола, вярвай ми. Не че е проблем да ги смениш с оригинални, но показва дали колата е подържана добре. Отнема време да се попадне на запазен екземпляр, но ще видиш, че си заслужава чакането. Хубаво е, че не искаш газ - това също подсказва дали собственикът наистина си гледа колата или по-важно му е да спести 30 лв месечно от гориво (типичното мангасарско мислене). Гледай обявите във форума, тук изскачат по-читави коли. Макар че вече хубави Е36-ци трудно се намират за 3000 лв де, ама всичко е до късмет. Другия вариант е да вземеш гробница и тепърва да я стягаш и възстановяваш, което е по-скъпата опция.
Teзи двете единствено ми хванаха окото в мобилето - ЦЪК , ЦЪК
еее зелената е много добра колега. май ще скачам. изглежда ми малко крива маската обаче.
... черен джип е с предимство!!! 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2