Кората на вратата Е36 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
сменяш всички копчета ,и щипки в горната част на кората ,стягаш добре двете болчета зад дръжката и си решаваш проблема
- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
Аз съм ги отварял и двете врати на моето купе заради такъв проблем и ги оправих-сега са като нови. Сменят се всички щипки /слагаш нови щото след месец два пак някоя от старите ще се скъса, разлепят се пластмасовите джобове, както и пластмасовата лайсна в горната част по дължината на кората, залепят се всичките неща наново с полиетиленово лепило за автомобилни стъкла /като черен силикон стои/ -няма махане после тва нещо, и всичко си прилепва като ново 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
10хVENBO написа:Аз съм ги отварял и двете врати на моето купе заради такъв проблем и ги оправих-сега са като нови. Сменят се всички щипки /слагаш нови щото след месец два пак някоя от старите ще се скъса, разлепят се пластмасовите джобове, както и пластмасовата лайсна в горната част по дължината на кората, залепят се всичките неща наново с полиетиленово лепило за автомобилни стъкла /като черен силикон стои/ -няма махане после тва нещо, и всичко си прилепва като ново

Оказа се, че има няколко вида щипки. Общо взето са еднакви на форма, но са с различна цена. Тези от левче (бели със син отенак) са най-здравите. Имат опция ако погрешно вкараш кората и веднага искаш да я изкараш не се чупят. Другите са само за едно слагане, после смяна
Но все пак интереса клати феса
По някога е нужен и силикон.

Но все пак интереса клати феса

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2