Раздуване на калници - къде и по какъв метод?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Раздуване на калници - къде и по какъв метод?
Три годиши гаранция, за мен лично не е вариант, особено при направата на нещо свързано с ръжда и плащането на 4 цифрена сума, незапочваща с 1.
В България, цената не е гаранция за качество.
В България, цената не е гаранция за качество.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Никой не може и няма как да ти деде повече от три години гаранция за репатура на автомобил... На Пежо заводската гаранция на лаковото покртие е три год. примерно!

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
Съгласен съм, че не може. За мен коректността в тази област, означава компетентност, честност и поемане на отговорност.
Това включва разясняване на всички рискове в следствие на дадена процедура(в конкретния случай рязане на вежди и слагане на други) и от там насетне вече всеки да си прецени дали иска да поеме риска. А не големи думи и обещания и след някоя друга година, отново да се правят същите неща.
Това включва разясняване на всички рискове в следствие на дадена процедура(в конкретния случай рязане на вежди и слагане на други) и от там насетне вече всеки да си прецени дали иска да поеме риска. А не големи думи и обещания и след някоя друга година, отново да се правят същите неща.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- alexcivic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ибрахим
- Мечтае да кара: е36-ца с предно :)
- Детайли за колата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4#p4004524
Борис_Малинов написа:Никой не може и няма как да ти деде повече от три години гаранция за репатура на автомобил... На Пежо заводската гаранция на лаковото покртие е три год. примерно!
Аз мисля че няма кой да ти даде повече от 6 месеца на правен детаил,в смисъл ремонтиран малко кит филер и т,н, а 1 година за нов поправи ме ако греша,иначе съм съгласен с теб че ако се обработи както трябва един детаил с восък,парафин,епокс праймер силикон и общо взето всичките антикурозионни

Ръждите там седят скрити

За мен лично раздуването си заслужава, само ако колата е бегачка, подготвена за писта/планинско и целта е по-широка следа и гуми => стабилност и сцепление.
Ако причината е да се сложат широки и стърчащи джанти заради външен вид, то процедурата е равносилна на осакатяване.
Но всеки си преценява си за себе си
.
При тоя начин изглежда, че няма заваряване, а само изрязване и след това хващане с нитачката. Ако рязаното място и след това пробитите дупки за нитовете са обработени както трябва, не виждам причина да тръгне ръжда.
Ако причината е да се сложат широки и стърчащи джанти заради външен вид, то процедурата е равносилна на осакатяване.
Но всеки си преценява си за себе си

bum_bum написа:В тоя ред на мисли, ако се направи с някакви вежди като това как седи въпроса с ръждите там?
При тоя начин изглежда, че няма заваряване, а само изрязване и след това хващане с нитачката. Ако рязаното място и след това пробитите дупки за нитовете са обработени както трябва, не виждам причина да тръгне ръжда.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
От гледна точка, че може да се обработи калника отвсякъде на мен ми се струва не лошо решение. Вярно, че 90% от тия вежди изглеждат безкрайно грозно и все зеят отнякъде но тук-там се виждат и добре направени. Другото предимство е, че някой ако те закачи сменяш цялата и газ 

Твоята нещо такова би трябвало да се получи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Гледах ги тия снимки. Той има доста ама ми излгеждат малко кофти. Не знам защо не режат веждата до бронята, а я слагат и върху нея.
Да не изгние - точно заради това се дискутира и в по горните коментари. А като гледам как ги режат и наставят, и после колко кит отива... ми идва асоциация да ме е страх да се облегна на колата ми ако е направена така.
Аз харесах едни раздувки за седан отзад. Също могат да се залепят отгоре върху ламарината и става прилично.
Ето я колата на колегата:
viewtopic.php?f=8&t=7144&start=2520#p4017313
Аз харесах едни раздувки за седан отзад. Също могат да се залепят отгоре върху ламарината и става прилично.
Ето я колата на колегата:
viewtopic.php?f=8&t=7144&start=2520#p4017313
Мъжът струва точно толкова,
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз такива лепени само имах на комбито отзад и не бяха зле само че там не беше рязано нищо. За компакта също имам едни пластмасови вече от 5 години сигурно и все не намирам време да взема да му ги сложа. Тия на седана много ми харесват.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
alexcivic написа:Аз мисля че няма кой да ти даде повече от 6 месеца на правен детаил,в смисъл ремонтиран малко кит филер и т,н, а 1 година за нов поправи ме ако греша.
Аз лично давам 3-год. гаранция на извършена от мен процедура, като в нея се включва: Съвпадение на цветът със съседните детайли, гаранция, че лака няма да се олюпи, матира или избелее, няма да се появи корозия потъване и напукване на китосвани елементи и т.н., като за целта всичко е писмено с работна карта за извършените ремонти дейности.
Пари предварително не взимам, а се заплаща накрая и ако клиента хареса крайния резултат!

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- prodigy890926
- Потребител
-
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
prodigy890926 написа:
Този вид раздувки винаги са ми стояли супер гадно и като подарени и развалят линията на колата.
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Тук http://hoodride-bg.com/e107_plugins/for ... .php?40034
съм срещал такива

, като човека е обяснил, че са наставки от предни калници от е36.
А в продавалника се намират такива.

съм срещал такива

, като човека е обяснил, че са наставки от предни калници от е36.
А в продавалника се намират такива.

66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5