еърбег не светва...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
малко още по темата за еърбега:
днес си изпрах салона (още е мокър
) стана като нов почти
но пък еърбега след 3-те секунди НЕ изгасна, и остана да свети, и чак като покарах 2-3 минути изгасна..
някой идеи? незнам дали ще се държи така и дали е от влагата в купето, но нещо не ми харесва. С 2 еърбега съм, по волана / таблото не е лята вода, само е забърсвано...
днес си изпрах салона (още е мокър

но пък еърбега след 3-те секунди НЕ изгасна, и остана да свети, и чак като покарах 2-3 минути изгасна..
някой идеи? незнам дали ще се държи така и дали е от влагата в купето, но нещо не ми харесва. С 2 еърбега съм, по волана / таблото не е лята вода, само е забърсвано...
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Моя правеше така като беше логната някаква грешка. Получи се след като ми слагаха алармата веднъж и веднъж като дадох на контакт със свалено табло. Виж да ти я закачат на комп и да видят дали не ти е вкарана някаква грешка.
ПП.
Сега се сещам да не те плаша ама свързах нещата с един датчик дето е в дясната седалка и сигурно са ти го прецакали като са я прали. Струва към 200 лв съм чувал но има и някакъв начин да се излъже системата но не се сещам как ставаше потърси из форума.
ПП.
Сега се сещам да не те плаша ама свързах нещата с един датчик дето е в дясната седалка и сигурно са ти го прецакали като са я прали. Струва към 200 лв съм чувал но има и някакъв начин да се излъже системата но не се сещам как ставаше потърси из форума.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
ммм датчика е под седалките да, в средата, а отдолу си беше мокро...
ако е прецакан няма ли да свети нонстоп? или изгасва за да не дразни прекалено, а си има грешка...
мене въпроса ми не е точно да не свети, а да знам дали работят еърбезите. А за тъпия датчик не се бях сетил да ги предупредя, но пък и те да се огледат малко, задната седалка се маха и може да се пере отвън
и 200лв нов датчик?

ако е прецакан няма ли да свети нонстоп? или изгасва за да не дразни прекалено, а си има грешка...
мене въпроса ми не е точно да не свети, а да знам дали работят еърбезите. А за тъпия датчик не се бях сетил да ги предупредя, но пък и те да се огледат малко, задната седалка се маха и може да се пере отвън

и 200лв нов датчик?

- t0sh
- старши ентусиаст
-
по темата - имаше записана грешка за датчика на дясната седалка, за щастие се изчисти и се оправи, не е изгоряло нищо от мокрото
та да не забравяте за него като перат салони

та да не забравяте за него като перат салони

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2