С какво гориво карaте вашите Е36.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
.............
Само лукойл 95.Ще дам пример.Колата я карам от 4 месеца но се получава следното:
-10лв.лукойл изминавам минимум 55км. някой път стигам до65км.(+/-1/2км.)
-10лв.други бензиностанции 38км. максимум 45км.
Отначало си мислех че се дължи на трафика,но в последствие се оказа че не е така.Не вярвам да има голяма разлика в количеството на горивото но в качеството несъмнено.
-10лв.лукойл изминавам минимум 55км. някой път стигам до65км.(+/-1/2км.)
-10лв.други бензиностанции 38км. максимум 45км.
Отначало си мислех че се дължи на трафика,но в последствие се оказа че не е така.Не вярвам да има голяма разлика в количеството на горивото но в качеството несъмнено.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
С ОМВ Супер100 отскоро и ми се струва много по добре като работа на мотора и мощност. Преди пак карах с ОМВ но 95 и не съм имал проблеми но не е същото...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
е аз вече си казах че съм лукойл, но тези които хвалят омв 1-2 забележки:
1. като се сменят гумите по-рядко може да значи че отебават да ги сменят когато трябва, и всъщност значи това
2. който хвали омв 100 нищо ен каза за сравнение с лукойл ??
3. имаше мнение че се зарежда само омв 100 от определено място, е кое е това място ?
4. на мен с лукойл 98 по софийските задръствания и с натискане бая на газта последно ми даде разход 10.02 (само градско 100%) както съм 320-ка. с омв 100 разходи?
1. като се сменят гумите по-рядко може да значи че отебават да ги сменят когато трябва, и всъщност значи това

2. който хвали омв 100 нищо ен каза за сравнение с лукойл ??
3. имаше мнение че се зарежда само омв 100 от определено място, е кое е това място ?

4. на мен с лукойл 98 по софийските задръствания и с натискане бая на газта последно ми даде разход 10.02 (само градско 100%) както съм 320-ка. с омв 100 разходи?
Ами аз от Лукоил не зареждам по принцип. Веднъж зареждах от този срещу КАТ и бях "очарован" от разхода 50лв тогава бяха 27-28л бензини с тях минах около 200км нормално каране.
Пак някъде из форума четох за пич дето му сипали 63л гориво в 62литров резервоар
Иначе зареждам от ОМВ-то в Мусагеница и досега не съм имал проблеми
Пак някъде из форума четох за пич дето му сипали 63л гориво в 62литров резервоар

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
sieg написа:Нафта - само ОМВ. За добавки оше не съм го мислил, но го обмислям![]()
![]()
А и само да добавя, че нафтата има и супер вариант, дето не е отбелязан в анкетата. Нешу ни пренебрегвате, пък после се сърдите че не отговаряме.
Нема кво да мислиш за добавки, те ОМВ си сипват некви смрадове в резервоарите така или иначе и не те питат искаш ли, не искаш ли. Не знам какво ти харесва там нафтата толкова, ама аз като сипа на ОМВ и после - запек, не ще да върви и лапа като змей горянин! Аз на бензиностанции с дилъри не вервам, тия чак викат поп кога кръщават горивото, де*ба и суяците!
С извинение.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
kam_tod написа:sieg написа:Нафта - само ОМВ. За добавки оше не съм го мислил, но го обмислям![]()
![]()
А и само да добавя, че нафтата има и супер вариант, дето не е отбелязан в анкетата. Нешу ни пренебрегвате, пък после се сърдите че не отговаряме.
Нема кво да мислиш за добавки, те ОМВ си сипват некви смрадове в резервоарите така или иначе и не те питат искаш ли, не искаш ли. Не знам какво ти харесва там нафтата толкова, ама аз като сипа на ОМВ и после - запек, не ще да върви и лапа като змей горянин! Аз на бензиностанции с дилъри не вервам, тия чак викат поп кога кръщават горивото, де*ба и суяците!
С извинение.
абе ОМВ е проверено минимум на три коли лично - Ауди Б4 1.9 ТДИ(помпа-дюза), Голф 1.9 ТД, 325тдс ... нямало е проблеми досега при непрекъснато сипване само от там...
но ако ми кажеш къде е по-хубава нафтата отивам...

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

Escape написа:Пак някъде из форума четох за пич дето му сипали 63л гориво в 62литров резервоар![]()
Кой е тоя с 62-литров резервоар, какво кара...

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
sieg написа:kam_tod написа:sieg написа:Нафта - само ОМВ. За добавки оше не съм го мислил, но го обмислям![]()
![]()
С извинение.
абе ОМВ е проверено минимум на три коли лично - Ауди Б4 1.9 ТДИ(помпа-дюза), Голф 1.9 ТД, 325тдс ... нямало е проблеми досега при непрекъснато сипване само от там...
но ако ми кажеш къде е по-хубава нафтата отивам...
Пробвай на Лукойл под 4-ти километър. До морето и обратно ми даде 6.7/100 при нормално каране, а на магистралата по едно време си я юрех около 3-4 минути с повече от 200, че един селяк ме ядоса...