Отговаря ли на очакванията мощността на вашите Е36.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Повече от колкото очаквах.
във всяко едно отношение
а за иските не знам кой каза само че не въртели... колегата явно или е с 18" или му е поумрела... шот аз кат я засиля на първа та чак и на втора превърта... става въпрос със 15"
във всяко едно отношение
а за иските не знам кой каза само че не въртели... колегата явно или е с 18" или му е поумрела... шот аз кат я засиля на първа та чак и на втора превърта... става въпрос със 15"
4 8 15 16 23 42
Един мои приятел е с рено 5 GTE 93 коня на 2-ра с 2000-оборота и като даде гас и реното се чуди на каде да хване
То в същност и на сестра ми Фиата Punto 1.1 55 кончета на 1-ва свири с гумите и после на втора отново се опитва, но разликата с 320 ката е от небето до земята!!!!
PS:Tо и 20 ката не върти гуми, но това е защото няма пари за нови после!!!!

И аз гласувам за отговора който не е даден, а именно много съм си доволен и си се радвам всеки ден на колицата!!!!
Likes!!!!
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
от лични наблюдения , карал сам почти от всички с изключение на 316 и 318, и мога да кажа че само 325 понавървява а 328 вече ме кефи , но не може да ги сравнявате с рена и голфове.може бмв-то да няма такова ускорение но по всичко друго превъзхожта всички тия чирепи 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
аз исках 325 но не ми се даваха на държавата 7 бона отгоре на митото на 320. Ta kато цяло исках да върви повече, но за 320 съм си адски доволен;)
В началото не отговаряше, но вече почвам да се убеждавам, че с този двигател с тази скоростна кутия (автоматик) е нормално да върви така. След като смених ангренаж, масла, филтри, махнах катализатор и почистих дюзите, се поотпуши малко
Въпреки това, като дам газ до ламарина от място въобще не ме залепя на седалката, но поне ме повдига много приятно заради задното
В по-високите обороти или с kickdown вече е по-добре 

We love you Ronnie!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2