дайте инфо за 318TDS или 325 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
batevladi написа:t0sh написа::OT:
е, ако 740тдс и 330д не те е впечатлил значи или аз съм зле с ориентацията и ускоренията, или ти си ги карал тези двете без да запалиш, на ръчна, качени на стенд поради блокирал двигател...
както и да е
просто съм карал и бензиновите еквиваленти и бих казал, че колата която ме впечатлява като вървене, старт и динамика при каквато и да е скорост е друга марка МB КС/разработка/ 7200куб. 600ps без турбо
тъй, че кво да ме впечатлят 300ps на 2000тона купе
Макар, че и BMW 645ci e доста пъргав и динамичен мотор особенно ако е доработен от HAMMAN или AC Schnitzer
П.С. Мале как се отплеснах да ме извинявате ама 143ps си спада към тролеите!![]()
![]()
доообре. И мен нищо друго освен совалката на НАСА не ме впечатлява но все пак живея в реален свят

плюс това като те слушам едва ли си се качвал на тези две коли, и е лично мое мнение че говориш само без идея какво казваш

плюс това 330 е бая далече надолу от 2-та тона

- biser
- Потребител
-
- Кара: '11 328i xDrive
Бате Влади,
Ако си си избрал вече модела имам едно черно 318тдс за продаване. 97г. с 2 airbags и дигиталния климатроник. Ако имаш интерес пиши ЛС
Ако си си избрал вече модела имам едно черно 318тдс за продаване. 97г. с 2 airbags и дигиталния климатроник. Ако имаш интерес пиши ЛС

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2