Полиуретан - кой е по-хубав и дали е по-хубав
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Полиуретан - кой е по-хубав и дали е по-хубав
Jang1r написа:Не разбрах в крайна сметка Ферариста на кой от 2та сайта отговаряpolyurethan.me или steroid-x?
polyurethan.me

- 325ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is
- Мечтае да кара: 320is / M3 и турбинирани 30-ки
Re: Полиуретан - кой е по-хубав и дали е по-хубав
mitaka21 написа:Jang1r написа:Не разбрах в крайна сметка Ферариста на кой от 2та сайта отговаряpolyurethan.me или steroid-x?
polyurethan.me
А аз до колкото разбрах след известна кореспонденция с момчета от polyurethan.me ... всички БГ полиуретанови тампони включително и тези на steroid-x , а и ако има други предлагани.. идват от polyurethan.me от Стара Загора! Ако греша и това не е така , нека някой ме поправи!!!
Аз си взех всичко възможно за 30-ката , предница и задница , от тях. Изработката далеч не е перфектна, както каза колегата втулките са грубички , но за сега проблеми нямам. Дори от около година карам с наранен преден ексцентричен тампон (закачи се на една метална естакада на винкело и се скъса едно парченце около сантиметър дълго и около 5мм дебело, в единия край се държеше на тампона за това го оставих там) сега като влезна под колата обикновено почиствам тревата която е захапало полиуретанчето.. и проблеми няма, не е мръднало от тогава! Така ,че бих казал че съм доволен към момента!
Срещам трудност само при търсенето на заготовки от полиуретан ,за да си изработя каре за кардан-скоростна кутия (понеже често се къса) мн скъпи ми идват за сега тези които намирам!
А относно гумени и полиуретанови тампони разлика със сигурност има! Ако не друго то поне в продължителността на живота им

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2