Смяна на оригиналния касетофон с макс. добре изглеждащо ЦД.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Смяна на оригиналния касетофон с макс. добре изглеждащо
don_gori написа:И аз давам глас за Pioneer DEH-X3600UI. Плеъра като цвят пасва 1 към 1 с този от таблото. Отделно си има вграден parrtot ,което за мен си е много добра и удобна екстра.
Другия вариант откъм добра визия/звук/екстри е един Бекер , вързан с външен паррот модул
За parrot-a не знам, ама yatour-a го хвалят специално за бекера.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
ogata написа:За parrot-a не знам, ама yatour-a го хвалят специално за бекера.
Доколкото знам за Бекера си има оригинален кабел към Аукс , а паррота си е доста удобен , както за градски така и за извънградски условия - свързваш си телефона и кеф ти обаждания , кеф ти музика

Най-лесния вариант е плеъра да има такъв вграден , но ако липсва се навързва външен модул към инсталацията и пак имаш същата функционалност.
- ogata
- старши ентусиаст
-
don_gori написа:ogata написа:За parrot-a не знам, ама yatour-a го хвалят специално за бекера.
Доколкото знам за Бекера си има оригинален кабел към Аукс , а паррота си е доста удобен , както за градски така и за извънградски условия - свързваш си телефона и кеф ти обаждания , кеф ти музика![]()
Най-лесния вариант е плеъра да има такъв вграден , но ако липсва се навързва външен модул към инсталацията и пак имаш същата функционалност.
Моя няма аукс, но yatour-а представлява кутийка като grom дето се закача към 2те букси за чейнджъра, симулира такъв, само дето можеш да си слушаш музика по aux и usb.

- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Тоя бекер и тия новите пайнери с многото цветове и оригиналните CD43 и CD23 нещо не могат да свирят, само една визия има. Колегата който предложи Alpine-а по-горе мога да кажа, че за тия пари тоя плеър свири страхотно, цвета е амбър, пасва идеално.
- ogata
- старши ентусиаст
-
bir40o0 написа:Тоя бекер и оригиналните CD43 и CD23 нещо не могат да свирят, само една визия има.
От тези които си посочил - какво си ползвал, че се изказваш толкова крайно ?
Или "само така съм чувал" ?

Последна промяна ogata на 13 Мар 2014, 23:39, променена общо 1 път

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
ogata написа:bir40o0 написа:Тоя бекер и оригиналните CD43 и CD23 нещо не могат да свирят, само една визия има.
Ами и двата плеъра съм пробвал и не само тях, доста плеъра са минали през колата ми. Ако колата е със стокова музика няма смисъл да се влагат много пари в плеър, затова казах, че алпайна който беше посочил колега е идеален и бюджетен вариант - цената е около 200лв втора ръка, а плеъра свири превъзходно и свети амбър.
Не искам да си налагам мнението специално за музика и звук. За един човек даден плеър свири добре, за друг зле. Моето лично мнение е че оригинален плеър никога няма да сложа в колата си.

- ogata
- старши ентусиаст
-
bir40o0 написа:ogata написа:bir40o0 написа:Тоя бекер и оригиналните CD43 и CD23 нещо не могат да свирят, само една визия има.
Ами и двата плеъра съм пробвал
Само дето си споменал 3 - та кой не си ползвал ?

- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
ogata написа:bir40o0 написа:ogata написа:bir40o0 написа:Тоя бекер и оригиналните CD43 и CD23 нещо не могат да свирят, само една визия има.
Питаш ме кой от тия оригиналните CD43, CD23 съм слушал в колата си? И двата. Също така съм имал и 9880 на всетлинни години 43-ка и 23-ка.
ПП: Ако искаш да продължим спора ми пиши на ЛС

- ogata
- старши ентусиаст
-
bir40o0 написа:Тоя бекер и оригиналните CD43 и CD23 нещо не могат да свирят, само една визия има.
bir40o0 написа:Питаш ме кой от тия оригиналните CD43, CD23 съм слушал в колата си? И двата.
Значи както предполагах не си имал бекер, но все пак избърза да заключиш, че и той не може да свири и само визията я има.

Не искам да спорим, но сериозното радио предразполага към инвестиции за сериозни колони, сериозни каси, сериозни усилватели и т.н
За мен е абсюлютно безмисленно да се дават пари над 300 лв за плеър и да си седиш с хартиените нокиики , само за да разправяш че имаш ултра скъпо сд. Това е все едно да си купиш 19ки джанти и да си ги сложиш на 1.2 клиото

Ако ще се прави нещо за ежедневна употреба. Бекер може би е най-доброто решение. Имаш визия, опции за глезотии с него, има страшно много настройки и звука е много повече от добър. Бих казал много по-добър от всичко което се предлага на пазара до около 200-250 лв, а самият бекер се намира за 120-150 лв.
Аз разбирам, че това е замисъла на колегата пуснал темата.

Добре , че колегата stony не е видял темата , че ако й метне един поглед ще си хвърли дипломата
Иначе към колегата Бирчоо - с какви компоненти си слушал изброените плеъри ?

Иначе към колегата Бирчоо - с какви компоненти си слушал изброените плеъри ?
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Такова Alpine 7893R,7894 имах в е30ката, взех го без да съм имал нищо на марката, защото стоеше супер в е36 на приятел

рядко има афтърмаркет плеър който да не се натрапва и да не стои като подарен. В последствие бях очарован от звука, сравнявал съм го с много други и това надсвирваше наред... и така докато един ден въртя ключа и няма звук - изгорял захранващ чип
после намерих още 3 със същия проблем, масов на най-добрите модели от 7ма и 9та серия като станат на по 10+ години.

рядко има афтърмаркет плеър който да не се натрапва и да не стои като подарен. В последствие бях очарован от звука, сравнявал съм го с много други и това надсвирваше наред... и така докато един ден въртя ключа и няма звук - изгорял захранващ чип

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Повече от 250 лева няма да дам ако ще и мусака да прави като екстра
Трябва да има цвят като таблото, да може да слушам радио и флашка и да захрани, а и забравих да е ново... некви морално остарели ако ще и да са супер мега марки и харакатеристики не ме кефат.

... нз дали са читави или не, но все си мисля, че ще извадят по добър саунд от 20 годинишните които са в момента
Поздрави и благодаря за предложенията за сега съм се спрял на Алпайна или Пионера показани по нагоре.

... нз дали са читави или не, но все си мисля, че ще извадят по добър саунд от 20 годинишните които са в момента

Поздрави и благодаря за предложенията за сега съм се спрял на Алпайна или Пионера показани по нагоре.

bir40o0 написа:ogata написа:bir40o0 написа:ogata написа:bir40o0 написа:Тоя бекер и оригиналните CD43 и CD23 нещо не могат да свирят, само една визия има.
Питаш ме кой от тия оригиналните CD43, CD23 съм слушал в колата си? И двата. Също така съм имал и 9880 на всетлинни години 43-ка и 23-ка.
ПП: Ако искаш да продължим спора ми пиши на ЛС
Ако си слушал 43-ка и 23-ка с оригинал колони - нокиа си горе долу прав. Няма да казвам какъв звук вади 23ката с хк, нищо, че е с доволно по гадна оптика от на 43ката. Такаче не всичко опира до плеър..
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
Бекер съм нямал. Слушал съм 2-3ч в колата. Отпред съм на двукомпонентна система на херц, отзад съм на алпайни и бас алпайн, всичко ми минаваше през усилвател. Доста плеъри съм сменил. Всички високи класове съм ги минал. Всички топ модели на алпайн и пайнер са били в колата. Засега двата плеъра който най-много свирнаха са Pioneer P88RS II и Alpine CDA-9855. В момента да съм с Alpine CDA-117 свири доста прилично, държа го заради усб-то, че имах 50-60 диска в жабката и ми пречеха. Харман-а не го смятам към сток колоните, защото няма нищо общо с тях.
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3