До 2000 оборота бавно набира Bmw E36 320i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- crazyydevill
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Истинска кола
Re: До 2000 оборота бавно набира Bmw E36 320i
Същото е и при мен,но ако беше тази цена която ти казваш веднага отивам да ги правя,но на мен ми искат от порядака на 200лв,ако знаете някой в Бургас на по достъпна цена свиркайте.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чистенето има смисъл ако се прави на стенд с флоутест и т.н. В противен случай може да стане така, че да строшиш и колата. По-добре ги почисти по "италианския" начин, далеч по-евтино ще ти излезе.
- gadn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: Е36
Еми незнам какви видове чистене има и какъв са ти предложили, при мен беше стандартното в ултразвукова вана и ефекта беше супер, може и 10лв да е било не си спомням, но пак там някъде. Сега пуснах в гугъл и първия резултат беше в дунев сервиз по 15лв на дюза и 45 монтаж, а до колкото знам не е най-евтиния сервиз, така, че това 200лв нещо идва в повече. Монтажа е много лесен, щом аз се справих без да имам особен опит и инструменти
- crazyydevill
- кандидат ентусиаст
-
Колега gadn,същите симптомий са и при мен,в момента съм в процес на търсене къде в Бургас да ги чистя,хем евтино,хем качествено.Препоръчайте ми някой сервиз,също може и за окръга на Бургас 

- crazyydevill
- кандидат ентусиаст
-
Проблема все още стои,студена колата върви супер,почне ли да загрява,и до там, пак започва с бавното набиране,и като подам рязко газ,се чува гърмене,в двигатела и оборотите лекоо се вдигат,не веднага?! 

- ЦецоДоктора
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ца
- Мечтае да кара: 320ка
А интересувал ли си се как ти е температурния датчик?
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Колега, когато преди години имах проблем със запушени дюзи се проявяваше основно на студен мотор. След това ми обръщаше на газ и поради тази причина я търпях така не малко време. Но и да я върнех на бензин след като е загряла си вървеше вече. Като аз бях почти сигурен, че е от дюзи, тъй като проблема се изразяваше в това, че както си върви с постоянна скорост точно през определен интервал попрекъсваше. Един ден свалих дюзите занесох ги в сервиз на Клас, сложиха ги пред мен на стенда и видях каква разлика имаше помежду им. След чистенето, което тогава беше по 12 лв. на бройка двигателя още със запалването заработи да го кажем "меко", без да прекъсва при каране с постоянна скорост. Така, че не знам при теб дали наистина проблема се коренни в дюзите. Не съм специалист, но както по-горе някой беше писал потърси и някъде другаде проблема. Така работеща студена, а като загрее и почва да се инати може да се окаже и неработещ кислороден датчик. Ама това е гадаене само, а и предупредих, че не съм някакъв тесен специалист
. Успех и дано си решиш проблема по-скоро!

Карам бавно! Стигам Бързо!
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Освен другите проблеми гаранция имаш и проблем в запалването - свещи, лули, бубини 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2