Табло с диоди как?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- stiel_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M52B28TU
Re: Табло с диоди как?!
Значи почваме да търсим

Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
http://vbox7.com/play:1946a9ae
viewtopic.php?f=46&t=248125
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Lenco написа:///M Rider написа:Че ,какво не им харесвате на оригиналните ?!Аз смених радиото заради цвета на таблото ,а пък вие се заглеждате ,по на хората гоуфовете ?! Ми да си бяхте взели гоуф ?! Нищо лично ....
Не се ли сещаш, че слагането на светодиоди в таблото е далеч по-малко смешно от това да си купиш 318-ка и да се водиш, че караш М3.
Запри са малко, има доста да учиш още за БМВ-тата, че да се изявяваш, като критикьор.
Не се сърди, не целя да обидя, който и да е, но от известно време се опитвам да разбера, що ставаме такива киселяци, кат си монтираме първия М-елемент по колата.
Както бях написал накрая : Нищо лично . И не се сърдя ,да имам още дОООста да чета питам и уча за това което ме интересува,обаче .... Хубаво няма лошо за диоди . Поне да са си оранжев цвят и като ще ги слагаш ,сложи абсолютно навсякъде : климатроника или парното ,борда ел. копчетията ,не само на таблото . И най-важното да са един цвят ,а не като на брат ми : син цифер блат ,червени стрелки. синьо светещ климатроник със червено светещи копчетия и отново червено светещи бутони ама по ярък тон червено по вратите (въпросната кола не е бмв) . То стана една цветно-музика. Със една дума цигания .

Дано сега пък не съм засегнал някой ,за което се извинявам.....
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
///M Rider написа:.......
Не виждам нищо лошо да пуснеш цяла тема, ще чета с интерес, нищо не разбирам от е36, както и доста от пишещите тук. Не е проблем да се направи кола по-добра от оригинална М-ка, просто не е оригинално М, а разлики се намират, модератора може да помогне доста в тази насока, предполагам.
Не е добре да дриск@ме във всяка тема, както и по голфовете, че някой от тях понавървяват с по-малко вложени пари от БМВ-та.
Относно диодите, май приключвате с регулирането на осветлението на таблото, което на дълго каране и лоши условия не е добре.
- downshift
- Потребител
-
- Детайли за колата: стара
Най-гадно е като се сложат от тия лед в плафона и даже светят малко докато е спрян 

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Lenco написа:....Относно диодите, май приключвате с регулирането на осветлението на таблото, което на дълго каране и лоши условия не е добре.
Определено, пък и както каза ///M Rider-а няма да стане по-хубаво от оригинално.

п.п. Да уточня, нямам и един ///М елемент по колата

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Глупости,пак си се регулира силата на светене
Иначе няма лошо че всички се стремят колите им да са в оригинален вид. (всички еднакви,нищо различно и по-интересно
)

Точно както Мишо казва.
И имаме една тема - "преди и след еволюция" и там ако не турим М пакето и жанти не съм вървежно актуален
Диодите са цвят АМБЪР. Аз сложих такива в пепелниците с цокъл Т5 готови, но светят осезаемо по-слабо от крушката. Смених ги с бели и горе долу стана ярко да скивам пепелника къде е. Сложих и амбър диоди с цокъл Т10 в кристални плафони от Е46 които съм монтирал. Пълен ташак! Светят като свещички. А взимах 12 волтови готови за монтаж в автомобил и на рекламните снимките - ярки, та ще ти извадят цайсите.
И имаме една тема - "преди и след еволюция" и там ако не турим М пакето и жанти не съм вървежно актуален

Диодите са цвят АМБЪР. Аз сложих такива в пепелниците с цокъл Т5 готови, но светят осезаемо по-слабо от крушката. Смених ги с бели и горе долу стана ярко да скивам пепелника къде е. Сложих и амбър диоди с цокъл Т10 в кристални плафони от Е46 които съм монтирал. Пълен ташак! Светят като свещички. А взимах 12 волтови готови за монтаж в автомобил и на рекламните снимките - ярки, та ще ти извадят цайсите.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
downshift написа:Най-гадно е като се сложат от тия лед в плафона и даже светят малко докато е спрян
Мойте не светят

- stiel_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M52B28TU
bum_bum написа:downshift написа:Най-гадно е като се сложат от тия лед в плафона и даже светят малко докато е спрян
Мойте не светятГаснат си плавно и всичко си им е като на оригиналните крушки.
И моите не светят след гаснене и също гаснат плавно. Знам, че ако остават да светят след гаснене то тогава има някъде някаква отечка.

Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
http://vbox7.com/play:1946a9ae
viewtopic.php?f=46&t=248125
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Мойте светеха,ама сега някъде спряха

- ZaRiBiTeLeN
- Потребител
-
- Кара: 318tds compact
понеже диодната светлина е насочена светлина, аз мисля за плафоните да обърна плочката с диодите на горе, и от горната страна на плафона да поставя някакво отражателно покритие, да стане като рефлектор и да разпръсква светлината в купето. Но за таблото и за копчетата наистина си нямам никаква идея какво да сложа... давайте предложения моля 

По-добре да закъснееш 10 минути на този свят, от колкото да стигнеш 40 години по-рано на "онзи"
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
stiel_bg написа:bum_bum написа:downshift написа:Най-гадно е като се сложат от тия лед в плафона и даже светят малко докато е спрян
Мойте не светятГаснат си плавно и всичко си им е като на оригиналните крушки.
И моите не светят след гаснене и също гаснат плавно. Знам, че ако остават да светят след гаснене то тогава има някъде някаква отечка.
Крушките светят по добре от диодните , аз си сложих диодни заради плазмените километражи понеже крушките нагряват и започнаха да се надигат образно казано .Разлика има но е много малка в мунус за диодните крушки осветяването е едно и сьщо заради оранжевите светловоди

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна krasi2bmw на 29 Яну 2014, 13:48, променена общо 1 път
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
нищо лично ноооо 

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3