Табло с диоди как?!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Табло с диоди как?!

Мнение от bum_bum » 28 Яну 2014, 12:27

Има
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28TU

Мнение от stiel_bg » 28 Яну 2014, 12:31

Значи почваме да търсим
Изображение
Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!

http://vbox7.com/play:1946a9ae
viewtopic.php?f=46&t=248125

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 28 Яну 2014, 12:51

Ако намерите викайте.
Аз съм търсил преди време оранжеви обаче йог
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 28 Яну 2014, 13:03

Lenco написа:
///M Rider написа:Че ,какво не им харесвате на оригиналните ?! :dunno: Аз смених радиото заради цвета на таблото ,а пък вие се заглеждате ,по на хората гоуфовете ?! Ми да си бяхте взели гоуф ?! Нищо лично .... :ok:

Не се ли сещаш, че слагането на светодиоди в таблото е далеч по-малко смешно от това да си купиш 318-ка и да се водиш, че караш М3.
Запри са малко, има доста да учиш още за БМВ-тата, че да се изявяваш, като критикьор.
Не се сърди, не целя да обидя, който и да е, но от известно време се опитвам да разбера, що ставаме такива киселяци, кат си монтираме първия М-елемент по колата.

Както бях написал накрая : Нищо лично . И не се сърдя ,да имам още дОООста да чета питам и уча за това което ме интересува,обаче .... Хубаво няма лошо за диоди . Поне да са си оранжев цвят и като ще ги слагаш ,сложи абсолютно навсякъде : климатроника или парното ,борда ел. копчетията ,не само на таблото . И най-важното да са един цвят ,а не като на брат ми : син цифер блат ,червени стрелки. синьо светещ климатроник със червено светещи копчетия и отново червено светещи бутони ама по ярък тон червено по вратите (въпросната кола не е бмв) . То стана една цветно-музика. Със една дума цигания . :mhihi: В тоя смисъл го бях написал. А относно двигатели и М пакети ,не е тука мястото да давам обяснения защо и как ! Даже вече се чудя дали да публикувам някаква тема от теб повдигантия въпрос,защото на много съм изчел темите за еволюшъните дет ги правят и крайният резултат на повечето е в подфорума : Продава на части !
Дано сега пък не съм засегнал някой ,за което се извинявам.....
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 28 Яну 2014, 13:18

///M Rider написа:.......

Не виждам нищо лошо да пуснеш цяла тема, ще чета с интерес, нищо не разбирам от е36, както и доста от пишещите тук. Не е проблем да се направи кола по-добра от оригинална М-ка, просто не е оригинално М, а разлики се намират, модератора може да помогне доста в тази насока, предполагам.
Не е добре да дриск@ме във всяка тема, както и по голфовете, че някой от тях понавървяват с по-малко вложени пари от БМВ-та.
Относно диодите, май приключвате с регулирането на осветлението на таблото, което на дълго каране и лоши условия не е добре.
Изображение

Потребител
Аватар
Детайли за колата: стара

Мнение от downshift » 28 Яну 2014, 14:39

Най-гадно е като се сложат от тия лед в плафона и даже светят малко докато е спрян :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 28 Яну 2014, 16:07

Lenco написа:....Относно диодите, май приключвате с регулирането на осветлението на таблото, което на дълго каране и лоши условия не е добре.

Определено, пък и както каза ///M Rider-а няма да стане по-хубаво от оригинално. ;)

п.п. Да уточня, нямам и един ///М елемент по колата :mhihi: , иначе е 318 и тя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36 Cupe
Мечтае да кара: М5 Комби

Мнение от ozBMW » 28 Яну 2014, 16:18

Глупости,пак си се регулира силата на светене :yes: Иначе няма лошо че всички се стремят колите им да са в оригинален вид. (всички еднакви,нищо различно и по-интересно :D :yes: )

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 28 Яну 2014, 17:01

Точно както Мишо казва.
И имаме една тема - "преди и след еволюция" и там ако не турим М пакето и жанти не съм вървежно актуален ;)
Диодите са цвят АМБЪР. Аз сложих такива в пепелниците с цокъл Т5 готови, но светят осезаемо по-слабо от крушката. Смених ги с бели и горе долу стана ярко да скивам пепелника къде е. Сложих и амбър диоди с цокъл Т10 в кристални плафони от Е46 които съм монтирал. Пълен ташак! Светят като свещички. А взимах 12 волтови готови за монтаж в автомобил и на рекламните снимките - ярки, та ще ти извадят цайсите.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Яну 2014, 19:10

downshift написа:Най-гадно е като се сложат от тия лед в плафона и даже светят малко докато е спрян :mhihi:

Мойте не светят :mhihi: Гаснат си плавно и всичко си им е като на оригиналните крушки.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28TU

Мнение от stiel_bg » 28 Яну 2014, 19:23

bum_bum написа:
downshift написа:Най-гадно е като се сложат от тия лед в плафона и даже светят малко докато е спрян :mhihi:

Мойте не светят :mhihi: Гаснат си плавно и всичко си им е като на оригиналните крушки.

И моите не светят след гаснене и също гаснат плавно. Знам, че ако остават да светят след гаснене то тогава има някъде някаква отечка.
Изображение
Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!

http://vbox7.com/play:1946a9ae
viewtopic.php?f=46&t=248125

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36 Cupe
Мечтае да кара: М5 Комби

Мнение от ozBMW » 28 Яну 2014, 19:55

Мойте светеха,ама сега някъде спряха :dunno: :lol:

Потребител
Аватар
Кара: 318tds compact

Мнение от ZaRiBiTeLeN » 29 Яну 2014, 1:45

понеже диодната светлина е насочена светлина, аз мисля за плафоните да обърна плочката с диодите на горе, и от горната страна на плафона да поставя някакво отражателно покритие, да стане като рефлектор и да разпръсква светлината в купето. Но за таблото и за копчетата наистина си нямам никаква идея какво да сложа... давайте предложения моля :)
По-добре да закъснееш 10 минути на този свят, от колкото да стигнеш 40 години по-рано на "онзи"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 29 Яну 2014, 1:51

stiel_bg написа:
bum_bum написа:

И моите не светят след гаснене и също гаснат плавно. Знам, че ако остават да светят след гаснене то тогава има някъде някаква отечка.

Крушките светят по добре от диодните , аз си сложих диодни заради плазмените километражи понеже крушките нагряват и започнаха да се надигат образно казано .Разлика има но е много малка в мунус за диодните крушки осветяването е едно и сьщо заради оранжевите светловоди :yes: А за интериора слагаи , свети зверски , не напразно всички нови коли са така / на ауди а7 , примерно / . Ако си решил да даваш пари си сложи и плазмени километржи , колегата от БК Тунинг ги предлага и вече са на сносна цена , променя визията и свети перфектно :yes:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна krasi2bmw на 29 Яну 2014, 13:48, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 29 Яну 2014, 5:52

нищо лично ноооо :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към E36