Мнения за м лайсни - тайвански..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Мнения за м лайсни - тайвански..
Изпилване на главата на гайката в О положение. За послeдно като свалях задната броня и ме мързеше да разкачвам пластмасите. Е камъка ми изхвърли и едната гайка й **** мамата. И от зор на инат
я оглозгах до кръгло Няма отвиване! То не бяха ключове, гедорета, подбив с длета, дялкане на канал да фане, бащата в помощ
и така половин ден
Накрая ме пусна ината и опразних багажника и с добрия стар флекс го изпилих та фръкна и падна гадта
Ако не си сваляте бронята на тримесечие, така най добре! Ако не, с малкия флекс и комплект резервни
Апашите да ми го духат целия

Ако не си сваляте бронята на тримесечие, така най добре! Ако не, с малкия флекс и комплект резервни

Апашите да ми го духат целия

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
kichuka написа:Аз бих изчакал, колега. Преди 1-2 дни във фейсбук групата имаше лайсни за седан за 70-80лв в добро състояние. Можеше да искат едно спрейче евентуално, но добре изглеждаха.
Колега би ли ми казал тая група в фейсбука, може и на лично.
Ето ви е тук, може да е полезна и на други колеги. Бая, части се въртят там, но повече според мен са.. (лично мнение) Поради това, че много от изгонените от тук, продават там. Некоректността е пълна
https://www.facebook.com/groups/142724965776907
https://www.facebook.com/groups/142724965776907
Мен точно затова ми трябва да си намеря лайсните дето изчезнсха преди няколко вечери.
- alexcivic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ибрахим
- Мечтае да кара: е36-ца с предно :)
- Детайли за колата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4#p4004524
Добре де къде я пласират всичката тази стока защото все някъде ги продават а и има кой да ги купува
аз съм с липсващо дясно стъкло от менте м-огледало рамката му е белязана ако си го видя някъде собственика ще си остане само с спомена че е имал м-кови огледала.

Незнам някой ако засече лявата лайстна със следи от бял силикон да казва , ще бъде възнаграден от мен лично 

В момента карам без капачки на джанти ББС и лип, щото чакат за боя. Но за сметка на това са драснати вече с моите инициали. Маркирайте си елементите отдолу, отзад или някъде скришно. Особено ако са нови или такива преди монтаж. Аз лично не бих купил такива, ако не отговарят на името на продавача
Вчера пак са върлували
.При моята за щастие няма липси, но на комшията бмвто - стъклото долу и от вътре са магарили нещо. Но незнам все още какво са го лекували, че не може да се засечем.
Няма оправия. Аз заредих пищова и усилих алармата. Ако спипам някой в крачка, горко му. В БГ трябват руски улични закони...

Вчера пак са върлували

Няма оправия. Аз заредих пищова и усилих алармата. Ако спипам някой в крачка, горко му. В БГ трябват руски улични закони...
Мъжът струва точно толкова,
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2