Окачване за 320ка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Окачване за 320ка
Мейле си е китайска марка брандирана като немска. Биват за цената си ама няма как да очакваме чудеса от тях. Друг е въпроса, че и наще пътища не са пътища. 

- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
maxpower написа:Ето ги моите усилени Мейле задни тампончета след има няма 20к км, а уж внимавам
Ако автора позволи, да попитам отзад колата ми вече е много твърда и тези въпросни задни тампони ги къса за има няма 2 седмици, кажете какво да сложа за да не ги къса толкова лесно (старая се да карам внимателно...)

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Ако си с ниско окачване , мисля че най - удачно би било да потърсиш висок клас тампомни 

При мен скърцането остана. Точно и само зад мен задното бомбе
Тампоните горе са здрави в отлично състояние! А са де
Щом падне сняг не се чува, но щом поицсъхне почва.
Щом падне сняг не се чува, но щом поицсъхне почва.Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Martini написа:maxpower написа:Ето ги моите усилени Мейле задни тампончета след има няма 20к км, а уж внимавам
Ако автора позволи, да попитам отзад колата ми вече е много твърда и тези въпросни задни тампони ги къса за има няма 2 седмици, кажете какво да сложа за да не ги къса толкова лесно (старая се да карам внимателно...)
Ако си с истински коиловъри отзад и гумени, няма шанс да издържат. При мен с натегнато докрай жълто кони още държат оригиналните от 87, но като слушам колегите какво е качеството на новите се наплаших
Скапят ли се ще се опитам да си произведа нещо таковаhttp://www.iemotorsport.com/bmw/E36-sus ... lummt.html
http://www.bimmerbum.com/urethane-alumi ... 64634.html (или ще си купя готови в краен случай
Последна промяна M10 на 12 Дек 2013, 12:09, променена общо 1 път
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Щом искаш да смъкнеш малко препоръчвам ти пружини Eibach Pro Kit ! Свалят 3-3.5см. но колата придобива срахотна стойка, вози повече от перфектно няма да тръска като каруца и т.н. Можеш да ги вържеш със новите стокови амортесори без проблем. Но само пружините в БГ са около 400лв. 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
M10 написа:Martini написа:maxpower написа:Ето ги моите усилени Мейле задни тампончета след има няма 20к км, а уж внимавам
Ако си с истински коиловъри отзад и гумени, няма шанс да издържат. При мен с натегнато докрай жълто кони още държат оригиналните от 87, но като слушам колегите какво е качеството на новите се наплашихСкапят ли се ще се опитам да си произведа нещо такова
http://www.iemotorsport.com/bmw/E36-sus ... lummt.html
http://www.bimmerbum.com/urethane-alumi ... 64634.html (или ще си купя готови в краен случай)
На D2 изглеждат подобни на външен вид между другото.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
За задни тампони можете да вземете и такива за е46 кабрио, мисля че бяха доста по-корави от стоковите и ще вършат работа.
Мисля че и при мен бяха такива ама не помня вече.
Мисля че и при мен бяха такива ама не помня вече.
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Амй m-techinc пружини на стандартен амортисьор каква ще бъде разликата няма ли да отидат по бързо ? 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Haddess написа:Амй m-techinc пружини на стандартен амортисьор каква ще бъде разликата няма ли да отидат по бързо ?
Нищо им няма, стига амортесьорите да са качествени, примерно Билщайн.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2