Съвет за катализатор на бмв е36 323 автоматик
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Съвет за катализатор на бмв е36 323 автоматик
georgivar написа:
Относно това дето вика методи80 за катализаторните гърнета - ходих в крафт и ми казаха, че особен смисъл няма, щото хем са 2-3 пъти по-скъпи, хем бързо се скапват, щото са евтини алтернативни с по-малко ценни метали. Нормално резонаторно гърне по техните думи около 70-80 лева струва. Катализаторните по 150-200. И тва по 2 (поне при 328-цата)
.
Тия от крафт ги мани .... те си знаят нещо , ама и ние си знаеме нещо !
Моето катализаторно гърне ми го правиха тука във Враца , гърнеджии , които са ми приятели ... те си правят гърнетата на място ...
Цената за самото гърне + демонтаж на катализатора и монтаж на катализаторното гърне беше 50 лв , това беше преди близо 5-6 години (цената е същата и в момента ) , ако някой иска ще го снимам гърнето да се види в какво състояние е днес - същото каквото беше и тогава - не е мръднало !
Изобщо не е вярно , че се скапват по -бързо (зависи кой и къде го е правил и монтирал) , това са пълни щуротии , казани от хора , които имат комерсиален интерес !
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Re: Съвет за катализатор на бмв е36 323 автоматик
то по-скоро че не си върши работата и не отработва газоете. А не че се разпада самото гърне.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2